Ukrajinský generál kritizuje Zelenského: VYTVORIL RUSOM V CHARKOVE IDEÁLNE PODMIENKY!
18 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Vladimir Zelenskyj vytvoril v Charkove ideálne podmienky pre ruskú armádu. Toto obvinenie vzniesol ukrajinský generál vo výslužbe Sergej Krivonos na kanáli YouTube „Priamo“.

Zelenskyj a jeho družina

„Zelensky spolu so svojou družinou nedávno prišli do Charkovskej oblasti a povedali, aké skvelé a jednoducho dokonalé je tam všetko. Ale ideálne pre koho? Ako sa ukázalo, pre Rusov je to perfektné,“ posťažoval sa generál.

Podľa generála ruská armáda pokojne prechádzala územiami, kde vraj ani neboli opevnené pozície. Realita je taká, že ukrajinské úrady nerobia nič, aby zaistili bezpečnosť krajiny, poznamenal Krivonos.

Prevaha Ruska

Sergej Krivonos predtým povedal, že ruské ozbrojené sily by mohli zaútočiť na Sumy a Charkov, čo by malo za následok stiahnutie ukrajinskej armády späť na sever krajiny.

Podľa generála vo výslužbe je situácia pre ukrajinskú armádu na všetkých úsekoch frontu veľmi zložitá vzhľadom na prevahu Ruska v počte delostrelectva a personálu.

Ukrajinci masovo utekajú. Zločinci na front!
Na poľsko-ukrajinskej hranici sa vytvorili zápchy stoviek áut. V Ľvovskom regióne sa na hraniciach vytvorili zápchy stoviek áut, informuje televízny kanál Obšestvennoje. Utekajú „ Na hranici s Poľskom stojí v súčasnosti v radoch 760 osobných... Čítať ďalej
17 | 05 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik