Bude tretia svetová, či nie? Čo hovoria jasnovidci
19 | 05 | 2024 I Milan Laca

Tretia svetová vojna: predpovede, načasovanie.  

Vo vojne niet víťazov, pretože ide o ľudské životy. Tretia svetová vojna môže priniesť úžitok len svetovým lídrom, ale nie ich ľudu. Výbuchy vojenských konfliktov v rôznych častiach planéty nás nútia obrátiť sa na predpovede slávnych prorokov.  

Nostradamus o tretej svetovej vojne  

Jeho predpoveď platí aj pre 21. storočie. Na začiatku veku Vodnára (od roku 2003 do roku 4163) čaká ľudstvo tretia svetová vojna. Vojna bude trvať dvadsaťsedem rokov. Konflikt je založený na náboženskom presvedčení. Do procesu sa zapojí polovica územia zemegule a približne 2/3 celkovej populácie planéty. Konflikt vypukne v južnej Európe, postupne zasiahne krajiny južnej Afriky, východu, Ázie, Ruska a Severnej Ameriky. Vo vojne zomrie až 30 % svetovej populácie. 

Čo o Robertovi Ficovi prezradila numerologička?
Slovenský premiér Robert Fico sa po atentáte na jeho osobu podrobil niekoľkohodinovému operačnému zákroku, po ktorom je podľa aktuálnych informácií jeho zdravotný stav stabilizovaný. Celé Slovensko sa modlí, aby sa premiér zo zranení dostal. Dosah... Čítať ďalej
16 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Predpovede Wolfa Messinga

Telepat Wolf Messing je známy úspešnými psychologickými experimentmi na ľuďoch. Svojim potomkom zanechal predpoveď o tretej svetovej vojne. Podľa neho, na konci druhej dekády 21. storočia dôjde k veľkému ozbrojenému konfliktu, ktorý sa zmení na vojnu v plnom rozsahu. Príčinou konfliktu bude konfrontácia medzi Ruskom a Spojenými štátmi, ktorá bude eskalovať v dôsledku posilňovania vzťahov medzi Ruskom a Čínou. V dôsledku toho sa do vojny zapoja tri štáty, ktoré so sebou ťahajú množstvo ďalších krajín. Pokusy o politické riešenia nikam nepovedú. Oponenti použijú jadrové zbrane a zničia ľudstvo.  

Vanga o tretej svetovej vojne 

Vanga neignorovala otázku nového rozsiahleho vojenského konfliktu. Neuvádza však presný dátum začiatku vojny. Nepotvrdzuje ani nepopiera jej pravdepodobnosť. Vanga nazýva veľký vojenský stret vojnou za duchovné hodnoty.  Povedala, že vojnou v Sýrii sa začne nový svetový konflikt a príčinou bude stret medzi prívržencami rôznych náboženstiev – moslimami a kresťanmi. Tvrdila, že moslimovia pôjdu do vojny proti Európe a premenia ju na ruiny. Rusko vojnu prežije, budú tam zdroje na život. Vangine predpovede o vojne sú dosť vágne. 

Predpovede Edgara Cayciho

Medzi jeho predpoveďami o Veľkej hospodárskej kríze v USA a dvoch svetových vojnách, sú aj vyhlásenia o treťom globálnom konflikte. Čo Cayce povedal o tretej svetovej vojne? Konflikty, ktoré vypukli v Turecku, Sýrii, Líbyi a Egypte, môžu viesť k vojne. Impulzom budú masové nepokoje medzi obyvateľstvom. Do konfliktov sa zapojí nové náboženské hnutie. V dôsledku toho dôjde k vojne medzi ázijskými štátmi a západnými krajinami. Neuviedol presný dátum, len povedal, že rok 2020 bude štartovacím bodom pre rastúce konflikty.  

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik