HYENIZMUS! Muža s ťažkým zdravotným POSTIHNUTÍM zbili do KRVI! Skončil na OPERAČNOM stole
16 | 05 | 2024 I Gabriela Fedičová

Totálny hyenizmus! V jednom z trenčianskych podchodov zbili za bieleho dňa zdravotne postihnutého muža. O neľudskom prípade informoval jeho vlastný syn na sociálnej sieti, ktorý hľadá vinníkov. 

Odporný čin sa stal minulý týždeň 8. mája v trenčianskom podchode vedľa prevádzky pneuservisu. Neznámy páchateľ alebo páchatelia zaútočili na muža s ťažkým zdravotným postihnutím. Spôsobili mu mnohopočetné zlomeniny v oblasti tváre, v dôsledku čoho musí podstúpiť operáciu.

„Pozdravujem neznámeho páchateľa, ktorý dňa 08. 05. 2024 medzi 14:00 – 15:00 hod. v podchode vedľa pneuservisu zbil môjho otca, ktorý je ZŤP a spôsobil otcovi mnohopočetné zlomeniny v oblasti tváre. Otec musí podstúpiť operáciu,“ napísal na sociálnej sieti Michal, ktorý týmto žiada verejnosť o akékoľvek informácie. „Prosím spoluobčanov, ak ste niečo videli dajte mi vedieť alebo kontaktujte číslo 158,“ dodáva zronený syn.

Napadnúť ho mali viacerí

Pre páchateľa má aj odkaz: „Dúfam, že si teraz spokojný, čo si urobil a verím, že ťa spravodlivosť dobehne.“ Podľa Michala mala jeho otca napadnúť štvorčlenná skupina v zložení dvoch mužov a dvoch žien vo veku približne 20 až 25 rokov.

Po uverejnení statusu sa v komentároch takmer okamžite spustila búrlivá diskusia. Viacerí Trenčania si totiž mysleli, že v danej lokalite sú umiestnené kamery. Prečo nie sú v každom podchode kamery? Keby tam boli, neboli by v nich útoky na pokojných ľudí, neboli by počmárané grafity a neslúžili by niektorým ako WC. Holt, európske mesto kultúry,“ píše Martin.

Ľudia sa tam boja

„Hlavne, že mi tu ktosi pred pol rokom povedal, keď som riešila, že nechodí spoj MHD Sihoť – Max, že prečo sa malá dcéra sama bojí chodiť v tom podchode zo školy…no práve preto, že som videla párkrát, kto sa tam pohyboval…ale teda k veci sú tam kamery nie? Či už nefungujú?, píše vystrašene Simona.

„To je mi nesmierne ľúto – skoré uzdravenie prajem. Kamery sú tam z oboch strán, ale či sú funkčné, neviem. Často tade chodím s dvoma malými deťmi a neraz som sa tam bála,“ vyjadrila sa Janka.

Peter Pellegrini komunikoval s premiérom Ficom
Zdravotný stav premiéra Roberta Fica (Smer-SD) po stredajšom (15. 5.) útoku je naďalej veľmi vážny. Uviedol to zvolený prezident Peter Pellegrini po návšteve predsedu vlády v banskobystrickej nemocnici. Nakrátko spolu podľa jeho slov... Čítať ďalej
16 | 05 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik