Zvrátení muži oblečení ako zvieratá už v roku 2015 obťažovali ženy
14 | 05 | 2024 I Gabriela Fedičová

Neslávne známy festival RainFurrest, ktorý sa v roku 2015 konal v Seattli, mal v prvých dňoch problémy. Vandalizmus, nedodržiavanie pravidiel a neustále požívanie alkoholu a drog boli len niektoré z príznakov, že akcia nevyjde podľa predstáv organizátorov. Neskôr viacerí z účastníkov napadli a sexuálne obťažovali ženy. Podujatie sa už nikdy nekonalo. Pripomína maďarský portál Origo.

RainFurrest bol jedným z najväčších a najznámejších antropomorfných (zvieratám podobných) fanúšikovských podujatí, ktoré sa každoročne konajú v Seattli. Účelom akcie bolo spojiť fanúšikov nadšených pre zvieratá, ktorí sa často obliekajú ako zvieratá a svojou mentalitou a oblečením predstavujú súčasť „chlpatej“ kultúry – väčšinou aj v bežnom živote. Podujatie z roku 2015 sa však stalo neslávne známym sériou škandálov, ktoré mnohých šokovali a vyústili do dlhodobo negatívnej reputácie podujatia, ktorú sa organizátorom dodnes nepodarilo zmeniť.

Na podujatí došlo k incidentom, ktoré prekročili prípustné hranice. Vandalizmus v hoteli, nedodržiavanie pravidiel a nadmerná konzumácia alkoholu a drog vytvorili situáciu, ktorá posilnila negatívnu reputáciu podujatia.

Niektorí účastníci uviedli, že vandalizmus na verejných priestranstvách , sexuálne obťažovanie a rušivé a obscénne správanie prispeli k chaosu podujatia. Organizátori a zamestnanci hotela nedokázali tieto problémy efektívne riešiť, čo situáciu len vyhrotilo. Návštevníci spôsobili hotelu celkovú škodu 100 000 dolárov, čo ešte viac zhoršilo vnímanie akcie, ktorá nebola príliš akceptovateľná a hotel tiež pozastavil ďalšiu organizáciu akcie a vyzval organizátorov, aby zrušili rezervované ubytovanie. . 

Odvtedy sa organizátorom nepodarilo nájsť centrum podujatia ani hotel, ktorý by podobné stretnutie umožnil

Škandál RainFurrest z roku 2015 podľa expertov ukázal, že kultúrne podujatia a komunity musia mať vždy na pamäti bezpečnosť a vzájomný rešpekt a organizátori kultúrnych podujatí musia dôkladne premýšľať o bezpečnostných opatreniach a pravidlách podujatí, aby sa predišlo takýmto typom incidentov. 

Po škandalóznych udalostiach sa podujatie už nikdy nemohlo konať. 

Origo nedávno informoval o páre oblečenom ako psy pri sexe na OnlyFans . Hoci muž pre trochu bizarný životný štýl svojej priateľky prišiel o všetkých priateľov, podľa nich na tom nie je nič perverzné – je to len spôsob sebavyjadrenia. Napriek častej kritike, že to, čo robia, je „zvrátené“, muž hovorí, že je to stále žena v kostýme, ktorá ho priťahuje a nie jej psia osobnosť. Podľa jeho slov dokáže kostým úplne ignorovať, vždy si uvedomuje, že pod zvláštnym, až bizarným kostýmom sa skrýva jej láska. 

"TOTO NEMÔŽE ZOSTAŤ LEN TAK!" Gedra a Glück majú odkaz pre Naďa a ďalších!
Poslanci Juraj Gedra a Richard Glück, obaja nominanti SMER-SSD sa rozhodli nemlčať a konať. Sú presvedčení, že: "TOTO NEMÔŽE ZOSTAŤ LEN TAK!" Keďže “štandardné média” – údajný ochrancovia demokracie pokrytecky čušali, zatiaľ čo bývalá vláda... Čítať ďalej
14 | 05 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

BUDE DUSNO! Do hokejovej Prahy sa chystá tisíce traktorov. Poľnohospodári majú dosť vlády
V Česku poľnohospodári v protestoch , ktoré pripravujú na budúci týždeň, pritvrdia. Ich cieľom je zasiahnuť Ministerstvo poľnohospodárstva, uviedol v Dvadsiatich minútach Radiožurnálu predseda poľnohospodárskeho zväzu a viceprezident Agrárnej... Čítať ďalej
14 | 05 | 2024 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik