Hrozby nekončia! Desiatky policajtov zasahujú na UNIVERZITE v Bratislave
13 | 05 | 2024 I Ivan Mihale

Mestská polícia Bratislava informuje na sociálnej sieti o uzavretí Vazovovej ulice. Kvôli nahlásenej hrozbe na STU zasahujú na mieste hliadky mestskej aj štátnej polície.

“E-mailová hrozba súvisiaca s Technickou univerzitou na Vazovovej ulici prišla na viacero adries mestskej polície,” priblížila mestská polícia.

Zdroj: Fb Mestská polícia Bratislava
Zdroj: Fb Mestská polícia Bratislava
Zdroj: Fb Mestská polícia Bratislava
Zdroj: Fb Mestská polícia Bratislava
Zdroj: Fb Mestská polícia Bratislava

Na mieste zasahujú hliadky mestskej polície v spolupráci so štátnou a usmerňujú dopravu a ľudí v okolí. Polícia vykonáva aj kontrolu priestorov univerzity. Polícia vyzýva verejnosť, aby sa tejto oblasti vyhla.

Hovorca univerzity Juraj Rybanský pre TASR potvrdil, že ide o bombovú hrozbu, ktorá sa týka budovy rektorátu na Vazovovej ulici 5. Budova bola podľa jeho slov evakuovaná a aktuálne tam polícia vykonáva úkony.

V Bratislave horí v podniku na Dunaji, zasahujú tam hasiči
Na Dunaji pri Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu horí plavidlo prerobené na podnik. Zasahujú tam hasiči. Pre TASR to potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave Štefan Koči. "Požiar je už... Čítať ďalej
13 | 05 | 2024 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik