Šimečka v panike žobroní: NEMÔŽEME PREHRAŤ AJ TRETÍKRÁT!
11 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Michal Šimečka má oprávnené obavy. Možno jeho PS konečne pochopilo, že sa pustilo do silnejšieho súpera, pretože Michal Šimečka doslova žobre o podporu. Na Facebooku si sťažuje, že Smer vo voľbách vždy dostane viac hlasov, ako odhadujú prieskumy verejnej mienky. A teraz ide pre PS naozaj o veľa – progresívci pokračujú vo svojej rétorike, že koalícia „nemôže mať všetko“. Tretia prehra v priebehu ani nie roka by bola pre ich nebotyčné egá fakt problémom.

Stále nepochopili

V úvode statusu Šimečka ešte pred úvahou prosí, aby ju jeho prívrženci zdieľali, nech sa dostane k čo najviac ľuďom.

„V posledných dvoch voľbách sa ukázalo, že prieskumy nevedia dobre namerať voličov Smeru. Príde ich voliť nakoniec oveľa viac, ako sa zdá. Stalo sa to v septembri 2023, keď sme ako PS v národných voľbách do poslednej chvíle tesne doťahovali Smer, ale vo voľbách oni vyleteli vyššie. A zopakovalo sa to aj v prezidentských voľbách, keď po prehre v prvom kole dokázali do druhého kola zmobilizovať nové státisíce hlasov,“vysvetľuje Šimečka to, prečo jeho prosbu jednoducho treba zdieľať.

Predseda PS ďalej vysvetľuje, že o štyri týždne sa tento scenár nesmie zopakovať.

Realita ich opäť prefacká... Dúfajme

„Veľa ľudí sa dnes tvári pokojne, veď je to doména pro-európskeho tábora, PS to určite vyhrá, Smer utrpí porážku. Znovu tomu nasvedčuje aj pár prieskumov. Lenže realita nás môže všetkých opäť prefackať. Cítim, že voliči Smeru sú veľmi silne zmobilizovaní,“pokračuje  v obavách ten, ktorý sa v októbri už videl v kresle premiéra.

Nezabúda pripomenúť svoju toľkokrát obohranú pieseň o valcovaní spravodlivosti, médií, či zahraničnej politike a že teraz chce Smer zvalcovať aj európsku príslušnosť Slovenska, pri čom ráta s demotiváciou progresívcov.

Objektívne a nezávislé médiá? ZABUDNITE! "Strážne psy demokracie" na Slovensku unisono brešú progresívne
Červené denníky sami seba radi stavajú do pozície „strážnych psov demokracie“. Je to však naozaj tak? Lebo keď človek počúva niektorých moderátorov, prípadne redaktorov, ak si ich predstavíte, ako psy, tak podľa ich pôsobenia sú to skôr... Čítať ďalej
11 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

„Jedno vám viem sľúbiť. My v PS spravíme absolútne všetko pre to, aby sme udržali Slovensko v Európe. Využijeme každú jednu hodinu do volieb naplno. Ale sami to nedáme. Zdieľajte túto správu a priveďte k eurovoľbám čo najviac ľudí. Je to pre nás všetkých spolu posledná šanca, ako ešte v roku 2024 uštedriť Smeru porážku vo voľbách. Vyberme si 8. júna politikov ako Ľudo Ódor, ktorí udržia Slovensko v Európe, nie Blahov a Kaliňákov, ktorí nám budú robiť iba hanbu,“ straší aj v závere Šimečka.

Tak ako, Slováci?

Zasadíme sa za to, aby si Progresívci vychutnali tú trpkú uchuť prehry aj do tretice, do úplného dna? Alebo tak, ako pred rokmi, necháme PS kreslá v europarlamente zadarmo? A slovenské záujmy, či skôr protislovenské záujmy budú naďalej zastupovať progresívci ako Hojsík, Wiezik, Cifrová Ostrihoňová či "nestranný" expremiér Ódor?

Progresívci kandidujúci do europarlamentu, foto: FB/PS

ŽALOBA NA DENNÍK N! Propagandistické denníky PS robia ťažkú, ideologickú nadprácu pre slovenskú opozíciu, hovorí Taraba (VIDEO)
Keď koalícia hovorí o hysterickej opozícii, asi na tom niečo bude. Teda – minister životného prostredia Tomáš Taraba (SNS/Život-NS) má minimálne jeden dôkaz. V pondelok, (6. mája) vyšiel článok, ktorý ministerstvo obviňuje z obchodovania so... Čítať ďalej
11 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni