AKTUALIZOVANÉ TRAGÉDIA v bratislavskom nočnom klube: HLÁSIA JEDNU OBEŤ! Zasahujú všetky záchranné zložky (FOTO)
11 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Podľa informácií TV JOJ sa v bratislavskom klube stala tragédia. Polícia hlási jedného mŕtveho a dvoch ľudí v kritickom stave.

Hromadná otrava drogami?

Podľa informácií TV JOJ by mal byť jeden mŕtvy, ktorého sa na mieste nepodarilo oživiť a dvaja ľudia sú v kritickom stave. Jeden z nich je v nemocnici na ARO. Policajti a záchranári aktuálne zasahujú vo Vlčom hrdle.

Viacero ľudí sa malo otráviť drogami. Podľa informácií TV JOJ im prišlo pred koncom akcie zle a ľudia im zavolali sanitku. V tom čase mali byť pri vedomí, ich zdravotný stav sa neskôr výrazne zhoršil. 

Aktualizácia

Zaujímavosťou je, že trojica nebola z jednej partie, na akciu teda neprišli spolu. Podľa informácií TV JOJ polícia pracuje s informáciou, že im mohol niekto niečo nasypať do pitia.

Vyjadrenie svedkov

Svedkovia televízii JOJ opísali, že videli ležať pri toaletách ľudí v bezvedomí, ktorých ošetrovali záchranári. Dokonca videli pri WC aj sáčky, pravdepodobne s drogami. Na akcii bolo vraj extrémne teplo a dusno.

"Môžem potvrdiť, že policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava II sa v súčasnosti zaoberajú objasňovaním okolností uvedeného prípadu. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," potvrdil pre TV JOJ hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. 

Aktualizácia II.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR prijalo v noci viacero volaní zo spoločenskej akcie vo Vlčom hrdle v Bratislave, pri ktorých bolo podozrenie na intoxikáciu drogami. Záchranku vyslali aj k 27-ročnému mužovi s poruchou vedomia a zástavou srdca. Ten však počas prevozu do nemocnice zomrel. OS ZZS o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Tesne po tretej hodine ráno sme vyslali ambulancie rýchlej lekárskej pomoci a rýchlej zdravotnej pomoci k 27-ročnému mužovi s poruchou vedomia a zástavou srdca. Záchranári muža úspešne zresuscitovali a transportovali do nemocnice. Počas prevozu, žiaľ, zomrel," informovalo OS ZZS.

Záchranári tiež krátko po piatej hodine ráno vyslali sanitku k 27-ročnej žene s poruchou vedomia. V ťažkom stave bola podľa ich slov transportovaná do nemocnice v Ružinove. Zároveň 28-ročnú ženu s poruchou psychiky a správania záchranári po prvotnom ošetrení transportovali do rovnakej nemocnice, dodalo OS ZZS.
 

Zdroj: TV JOJ

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

OBROVSKÁ STRATA pre Slovensko: Zomrel LEGENDÁRNY televízny REŽISÉR!
Slovensko smúti za legendárnym televíznym režisérom. Vo veku 75 rokov zomrel Emil Preisach. Vychoval komentátorské hviezdy ako Marcel Merčiak, Pavol Gašpar či Ján Hudok. Pre Slovenskú televíziu pracoval viac ako štyridsať rokov. Skonal v Bratislave... Čítať ďalej
11 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik