VÁŽNA HROMADNÁ NEHODA Na ceste sa zrazilo niekoľko áut! Hlásia ZRANENÝCH
10 | 05 | 2024 I Ivan Mihale/tasr

Dnes v doobedňajších hodinách došlo v regióne Turiec k vážnej dopravnej nehode s viacerými účastníkmi. Informovala o nej žilinská polícia.

Na ceste II/519 v katastri obce Turčiansky Ďur v okrese Martin sa stala vážna dopravná nehoda. Po zrážke viacerých motorových vozidiel je cesta neprejazdná. Informovala o tom žilinská krajská polícia na sociálnej sieti.

Dopravní policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine na mieste v súčasnej dobe vykonávajú prvotné úkony s cieľom zdokumentovania dopravnej nehody. "Z uvedeného dôvodu nie je možné nateraz poskytnúť bližšie informácie. Žiadame vodičov o trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie pokynov policajtov na mieste," uviedla polícia.

Karikatúra demokrata sa takto vyznáva z lásky k národu a k cenzúre
Za normálnych okolností by sa zdalo, že cenzori, teda tí, ktorí nerešpektujú ústavnú slopbodu slova a vyjadrovania sa, pôjdu prinajmenej na smetisko dejín. Nie, na Slovensku je to naopak. Pozrite sa, ako sa kandidát za poslanca Európskeho... Čítať ďalej
10 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik