Gedra tvrdo o SASKE: ZO STRANY SA DEFINITÍVNE STÁVA STRANA DILETANTOV!
10 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Géniovia v opozícii, ale babráci, keď sú pri moci, tak by sa dala definovať SaS. Takto ohodnotil stranu Branislava Gröhlinga, Márie Kolíkovej, Juraja Krúpu či expredsedu Richarda Sulíka vedúci Úradu vlády SR Juraj Gedra po tlačovej konferencii SASKY. Definitívne sa z nich stáva strana diletantov.

"V piatok sa na svojej tlačovej konferencii pokúšali mudrovať, ako zoštíhľovať štátnu správu, keď práve za ich vlády s Matovičom počet štátnych zamestnancov rapídne stúpol," pripomína Gedra.

Podľa neho si páni zo SaS pri svojom piatkovom obvinení, že úrad vlády ide navyšovať počet zamestnancov, pomýlili pojmy s dojmami. Pomýlili si spustenie projektu Centrálneho informačného systému hradeného z EÚ fondov, ktorý bude slúžiť na efektívne riadenie ľudských zdrojov v celej štátnej službe SR, so samotným fungovaním Úradu vlády SR, ako ostatného ústredného orgánu štátnej správy. 

Treba uviesť, že prijatie legislatívy nebude mať žiadny negatívny dopad na štátny rozpočet, čo je uvedené aj v samotnej dôvodovej správe, z ktorej čítali poslanci SaS na svojej tlačovej konferencii, upozorňuje Gedra.

Facebook / Juraj Gedra

Prízvukuje, že Úrad vlády SR príde v krátkom čase s riešením efektívneho nastavenia vlastného fungovania, ktoré bude sprevádzané aj znížením počtu zamestnancov v rozsahu desiatok percent. 

"Žiaľ, diletanti zo SaS dnes potvrdili, že ani nešli okolo odbornosti a ich prosté vyjadrenia len potvrdzujú, prečo za rozvrat Slovenska nesú rovnako veľkú zodpovednosť, ako samotný Matovič," uzavrel Gedra.

O zvrhlej ideológii s názvom Progresivizmus
Je pravda, že časy štrngania na námestiach sú už viac ako tridsať rokov za nami. Avšak okrem lásky sme si sľúbili aj to, že už nikdy viac u nás žiadnu ideológiu. A tento sľub ostentatívne ignorujeme. V inej podobe sa téme venoval na sociálnej sieti... Čítať ďalej
10 | 05 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik