Uhrík si doslova posvietil na Demokratov! Kto im platí kampaň?
09 | 05 | 2024 I Gabriela Fedičová

Europoslanec Milan Uhrík (Republika) poukazuje v príspevku na sociálnej sieti na kampaň Demokratov. Kto im kampaň za 100-tisíc eur platí? Pýta sa okrem iného a výčitku adresuje aj bývalému mainstreamu. Strana Demokrati sa totiž od posledných volieb do NR SR topí v dlhoch.

Demokrati Jaroslava Naďa sa po septembrovom volebnom fiasku neustále snažia upozorniť na seba a robia to čoraz zúrivejšie. Hoci im finančne doslova tečie do topánok, tvária sa, ako „majstri sveta“. Naposledy investovali do bilbordovej kampane po celom Slovensku, no na sociálnych sieťach na svoju činnosť od ľudí neustále vypytujú peniaze.

Na nevhodné bilbordy upozornila organizácia OZ Mier Ukrajine, ktorá žiadala okamžitú zmenu textu, ktoré predvolebné bilbordy platené Demokratmi hlásajú. „Naďovci“ na seba okrem tohto občianskeho združenia pritiahli pozornosť aj mimovládnej organizácie Transparency International Slovensko (TIS), ktorá hovorí o ich nemalých dlhoch, ktoré strana vyrobila ešte v kampani pred predčasnými voľbami. Kde na nákladné bilbordy Demokrati vzali, keď na sociálnych sieťach pýtajú peniaze od občanov, ktorí sa majú skladať na ich predstavu o demokracii?

Hlavný denník sa téme venoval dňa 12.04.2024.

DEMOKRATI MAJÚ PROBLÉM, NA KRKU STÁTISÍCOVÉ DLHY
Demokrati Jaroslava Naďa sa po septembrovom volebnom fiasku neustále snažia upozorniť na seba a robia to čoraz zúrivejšie. Hoci im finančne doslova tečie do topánok, tvária sa, ako „majstri sveta“. Naposledy investovali do bilbordovej kampane po... Čítať ďalej
12 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Tentokrát si na Demokratov posvietil aj europoslanec Milan Uhrík

"Čo hovoríte na odutého exministra vojny Naďa na bilbordoch? Vraj ide bojovať so zlom. To by mal bojovať sám so sebou. Otázka však je, kto im kampaň za 100-tisíc eur platí?" Pýta sa Uhrík.

"Ich strana je oficiálne v dlhoch. Napriek tomu sa jej na transparentom účte zjavujú desaťtisícové prevody "zo strany". Je za nimi nejaká ambasáda či nejaká zbrojárska loby? Prečo nepoloží žiadny mainstremový novinár "Demokratom" či Progresívcom ani jednu nepríjemnú otázku? Pretože sú to globalistické projekty! Projekty na prevzatie moci na Slovensku. Majme sa pred nimi na pozore!" Dodáva Milan Uhrík.

VIDEO:

Pod príspevkom Milana Uhríka komentoval aj Jozef Viktorín

"Tu sa ukazuje farizejstvo celého progresivno - liberálneho spektra. Transparentnosť áno ale nie vtedy, keď sa to ich týka. Demokrati sú iba zásterkou hry, ktorú s občanmi hrá opozícia. Kašlú na pravidlá, myslia na seba a robia preto všetko. A dokonca aj kričiace mimovládky zrazu stratili hlas. Prečo asi? Pýta sa aj Jozef Viktorín.

DRÁČIK OSTRO: ŠLIAPOL SOM HADOVI NA CHVOST A TEN ZASYČAL
"Nikto nemôže povedať svoj názor, a kto sa pokúsi hovoriť pravdu a pýtať na pálčivé otázky, tak toho umlčíme." Citát Dráčik Názor zverejnený na webovej stránke hračkárstva Dráčik s názvom: Startitupu podobní chceli umlčať Kuciaka, preberáme v... Čítať ďalej
09 | 05 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik