Uhrík naložil Naďovi: SLOVÁKOM STE NADÁVALI DO OPÍC A DEZOLÁTOV, TAK KTO VÁM PLATÍ KAMPAŇ? (VIDEO)
08 | 05 | 2024 I Eka Balaskova

Čo hovoríte na odutého exministra vojny Naďa na bilbordoch? Vraj ide bojovať so zlom. To by mal bojovať sám so sebou! Otázka však je, kto im kampaň za 100-tisíc eur platí? Predseda hnutia Republika a líder kandidátky tohto hnutia do eurovolieb Milan Uhrík si všimol bilbordy hnutia Demokrati. Nahnevaný Jaroslav Naď na nich sľubuje, že jeho strana zlu nikdy neustúpi. Uhrík vo videu na sociálnej sieti pripomína, kto tu to zlo v uplynulých rokoch rozosieval najviac. Do dezolátov, či opíc ľuďom nadával práve niekdajší minister obrany Jaroslav Naď.

 

"Strana Demokrati je oficiálne v dlhoch. Napriek tomu sa jej na transparentom účte zjavujú desaťtisícové prevody "zo strany". Je za nimi nejaká ambasáda či nejaká zbrojárska loby? Prečo nepoloží žiadny mainstremový novinár "Demokratom" či Progresívcom ani jednu nepríjemnú otázku? Pretože sú to globalistické projekty! Projekty na prevzatie moci na Slovensku. Majme sa pred nimi na pozore!" - varuje Uhrík na sociálnej sieti.

Europoslanec sa vo videu pýta, kde Demokrati vzali na drahú bilbordovú kampaň, keď ešte koncom roka deklarovali vysoké dlhy a slabý výsledok volieb ich splatenie nepriniesol. Uhrík informuje o presune peňazí zo straníckeho na transparentný účet a pýta sa, odkiaľ sa tie peniaze vzali a ponúka niekoľko možností. Nepáči sa mu však ticho z bývalého mainstreamu. Keby totiž niečo podobné urobila vlastenecká strana, hneď by šlo o hybridné operácie. Uhrík preto ponúka myšlienku, kto tu vedie hybridnú vojnu.

Nemali Demokrati dlhy?

Uhríka ale zaujíma, odkiaľ majú Demokrati peniaze na takú masívnu bilbordovú kampaň.

„Ešte koncom minulého roka ich bývalý predseda Eduard Heger pre Transparency International uviedol, že strana Demokrati dlhuje za voľby do NR SR rádovo stovky tisíc eur. A keďže nezískali štátny príspevok za voľby, tak ich nemajú z čoho splácať,“upozorňuje vo videu Uhrík.

Prieskumy hovoria jasne: PROTESTY NEZABERAJÚ, PÁN ŠIMEČKA, KOALÍCIA RASTIE!
Opozičné politické strany „vyskakujú“, ako zúrivé čivavy, no voliči nie a nie pochopiť, že všetko, čo vláda robí, je zlé. Voliči sú spokojní, vláda predsa postupne plní svoje programové vyhlásenie a hovoria o tom aj prieskumy verejnej mienky. Tie... Čítať ďalej
08 | 05 | 2024 | Eka Balaskova

Našlo sa 114-tisíc

„O dva mesiace na to vytiahla strana Demokrati z ničoho nič, z prázdneho účtu, zo zadĺženej strany zrazu 114-tisíc eur na takúto kampaň,“ číta Uhrík s tým, že zo straníckeho účtu si na transparentný účet vo februári preposlali 93-tisíc a 21-tisíc v marci. Uhrík sa preto pýta, odkiaľ prišli k záhadným stotisíc eurám.

Kde sa vzali, nemusí vysvetľovať každý

„Či od nejakej zahraničnej ambasády, alebo od nejakej zbrojárskej loby, na ktorú je možno Jaro Naď napojený nevieme, ale radi by sme to zistili,“hovorí Uhrík s tým, že ho desí to ticho, ktoré okolo toho „robia“ médiá bývalého mainstreamu.

„Keď si vlastenci spravia nejakú kampaň, tak okamžite za tým hľadajú nejaké ruské ruble, alebo zahraničný vplyv. Ale ak takúto kampaň spustia takzvaní Demokrati, tak zrazu sú všetci ticho a nikto z médií im nepoloží ani jednu kritickú otázku,“ upozorňuje predseda Republiky, pričom pobáda zaujímať sa o to, kto skutočne manipuluje verejnú mienku občanov na Slovensku a kto tu vytvára tie tzv. hybridné kampane. On v tom má celkom jasno.

Kurilovská: Deti sa vo štvrtok vrátia do školy
Zatiaľ nie sú dôvody, aby boli vo štvrtok (9. 5.) školy zatvorené. Pred stredajším rokovaním vlády to uviedla štátna tajomníčka Ministerstva vnútra SR Lucia Kurilovská, reagujúca na utorkové (7. 5.) bombové hrozby, ktoré prerušili prevádzku... Čítať ďalej
08 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik