SPIŠIAK MAL NEHODU! Bude o nej písať mainstream pol roka?
28 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Aké dôveryhodné, vraj ho "oslepilo slnko" - píše k nehode prominenta Progresívneho Slovenska Jaroslava Spišiaka web plus7dni.pluska.sk.

Spišiak si však podľa citovaného webu neodpustil kopanec do iného prominentného účastníka dnes už legendárnej nehody, Andreja Danka.

Obrana útokom

Poslanec NR SR Jaroslav Spišiak totiž zdôraznil, že ostal na mieste nehody a zavolal policajtov. Tí u neho vykonali dychovú skúšku s výsledkom nula promile. „Tak by to mal riešiť každý vodič či vodička, ktorým sa stane takáto nepríjemná udalosť." cituje ho web pluska.sk.

Podivná príčina nehody - "rozhodenosť"

Spišiak prišiel s vysvetlením jeho nehody a tým bolo, "že ho oslepilo slnko". No keď chcel sklopiť clonu, aby lepšie videl, vysypali sa z nej rôzne papieriky, ktoré si tam z času na čas uloží. „Rozhodený a oslepený som včas nezareagoval na zákrutu a narazil som do plota," argumentoval podľa webu plus7dni.pluska.sk.

A tak sme sa ešte dozvedeli

Že keď svieti slnko, "každý vodič by mal nosiť slnečné okuliare" a "vodič by nemal v aute odkladať veci, ktoré budú na neho počas jazdy padať".

Progresívny rýpanec navrch

Teda, na záver. Jaroslav Spišiak absolútne nie neadresne podľa citovaného webu pripomenul, že "ostal na mieste nehody a zavolal policajtov. Tí u neho vykonali dychovú skúšku s výsledkom nula promile". „Tak by to mal riešiť každý vodič či vodička, ktorým sa stane takáto nepríjemná udalosť,"

Bude zaujímavé sledovať, aký priestor venuje mainstream nehode poslanca PS a či o nej budeme čítať ešte pol roka po nej.

Taraba: PS nám nemohli poskytnúť lepší dôkaz, že zrušenie RTVS bol správny krok
Pri zrušení RTVS a vzniku STVR sme svedkami už mnohokrát použitého scenára pod režijnou taktovkou Progresívcov. Vláda niečo schváli, šimečkovci okamžite zvolávajú do ulíc a tak je to pri každom kroku štvrtej vlády Roberta Fica (Smer-SSD). Tentokrát... Čítať ďalej
28 | 04 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik