Blaha na rovinu: RTVS VYHLÁSILO DŽIHÁD PROTI SMERU
17 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

TO CHCÚ NAOZAJ EŠTE PREDSTIERAŤ, ŽE SÚ NEZÁVISLÍ? RTVS vedie priamy politický súboj so Smerom a dokázali to aj stanoviskom, v ktorom na mňa detinsky útočia. Nevedia prijať kritiku a vyplakávajú. Skonštatoval to podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD). Podľa neho celé Slovensko videlo zaujatý a neprofesionálny výkon Jančkárovej v nedeľu v O 5 minút 12, keď výhradne Blahovi neustále skákala do reči a po jeho posolstvách pridávala svoje politické poznámky bez možnosti reagovať. 

Ťažko cez čiaru

"Keď som jej to vytkol, vypla mi mikrofón. Prosím pekne - verejnoprávna televízia. Hanba na kvadrát. Jančkárová to v nedeľu nezvládla a teraz prská. Ale ak chce robiť politiku, nech sa páči, nech si založí politickú stranu a nech si vypýta mandát od ľudí v demokratických voľbách," upozorňuje Blaha na neadekvátne zásahy moderátorky v priebehu politickej diskusie.

Podľa neho toto, čo robí Jančkárová aj spolu s ďalšími aktivistami v RTVS na čele s Machajom, je ťažko cez čiaru. "Jej verejné výzvy proti mne sú ďalším dôkazom, aká je zaujatá a infantílna. Ona už ani nepredstiera, že nezávislo moderuje. Už to robí presne ako kedysi Hanzelová - jediný cieľ je zapáčiť sa Denníku N, Smečku či Aktualitám, aby ju neskôr zamestnali. A tak vedie vojnu so Smerom, za čo sa jej potom liberálne médiá odmenia." 

Blaha však uvažuje aj o inej možnosti - alebo možno nájde uplatnenie v Progresívnom Slovensku ako Ostrihoňová, ktorá sa takisto tvárila, že je nezávislá moderátorka a bum, odrazu kandiduje za PS do Europarlamentu. Tie náhodičky.

Neprofesionálne a spolitizované konanie RTVS

Jančkárová podľa smeráka svojim neprofesionálnym a spolitizovaným konaním dostáva RTVS do ešte väčšieho mediálneho bahna, v akom doteraz bola. Iba to potvrdzuje, že ambícia vlády vrátiť do RTVS verejnoprávnosť je absolútne legitímna a ľudia koalícii v prezidentských voľbách dali opakovaný mandát na to, aby konečne urobili v televízii a rozhlase poriadok. 

"Opozičná moderátorka Jančkárová hýrila neobyčajnou aktivitou. Skákala mi do reči po každej vete a dávala to na nabudenú hovorkyňu Progresívneho Slovenska. RTVS je čoraz agresívnejšia a jej džihád proti vláde musíme zastaviť - ľudia majú predsa ústavné právo na objektívne informácie," prízvukuje Blaha.

"Väčšina Slovenska už má tej ich zaujatosti plné zuby. A to keby ste videli naživo to prostredie. Produkčný po mne po relácii vrieskal, že čo si to dovoľujem chodiť do alternatívy. Nejaký kameraman sa tam uprostred relácie smial spolu s Jančkárovou, keď útočila na mňa a na Smer. Po relácii tam nabehol ako nejaký aktivista a vykríkol "Marta, si super". Oni sú takí plní nenávisti, že to je tam ako na mítingu Šimečku a Korčoka. Dostali, čo si zaslúžili. Ja sa so slniečkarskymi hejtermi nikdy maznať nebudem. Taký som. Nás otĺkať nebudú, na to nech rýchlo zabudnú," rázne skonštatoval Blaha.

A neodpustil si ani šťavnatý záver: "Ten bordel, ktorý je dnes v RTVS, musíme čo najskôr upratať. Blížime sa k cieľu."

Exminister školstva upozorňuje: VYŠINUTÁ BRATISLAVSKÁ KAVIAREŇ prekračuje všetky ČERVENÉ ČIARY!
Odutá vyšinutosť bratislavskej kaviarne sa posunula na nevídanú úroveň, zdôrazňuje v príspevku na sociálnej sieti exminister školstva Juraj Draxler, ktorý je presvedčený, že bratislavská kaviareň prekračuje všetky červené čiary. Po vzore... Čítať ďalej
17 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik