VOLILA PETRA PELLEGRINIHO, PRICHÁDZA O KŠEFT! ALAGIČ HOVORÍ O ŠIKANE!
11 | 04 | 2024 I Gabriela Fedičová

Po športovcovi Attilovi Véghovi prišla o kšeft aj influencerka a moderátorka Jasmina Alagič. Dôvodom je podpora Petra Pellegriniho v prezidentskej kampani. Alagič hovorí o ŠIKANE a rozhodla sa e-mailovú komunikáciu zverejniť na sociálnej sieti Instagram. "TOTO JE TÁ SLOBODA SLOVA," bráni sa Alagič a už komunikuje so svojimi právnikmi.

V prezidentských voľbách prejavila sympatie s jedným z favoritov aj moderátorka a influencerka Jasmina Alagič.  Teraz na to podobne, ako športovec Attila Végh dopláca. Alagič sa bráni a hovorí o šikane. Je pripravená brániť sa, keď už platí TÁ SLOBODA SLOVA.

Rakúska spoločnosť Rauch, ktorá patrí medzi popredných výrobcov ovocných štiav v Európe, zrušila dohodu o spolupráci s influencerkou a moderátorkou Jasminou Alagič.

Stalo sa tak po tom, ako Alagič, rovnako ako jej partner Patrik Rytmus Vrbovský, pred prezidentskými voľbami vyjadrila podporu Petrovi Pellegrinimu. O kroku spoločnosti, ktorý Jasmina označila ako šikanu, informovala na sociálnej sieti.

„Vzhľadom k situácii pred a po prezidentských voľbách, k postoju a k vyjadreniam Jasminy na jej sociálnych sieťach, sa klient rozhodol spoluprácu s Jasminou nezačať,“ informovala Alagič, ktorá sa rozhodla mailovú komunikáciu zverejniť.

Hovorí o „šikane“

„Toto je tá sloboda slova,“ okomentovala Alagič v zverejnenom príspevku na Instagrame.

Alagič je presvedčená, že ide o šikanu a je rozhodnutá sa brániť.

Tvrdí, že s firmou nemala uzatvorenú žiadnu zmluvu, ktorá by ju zaväzovala k apolitickej pozícii. Myslí si, že jej kšeft zastavili neoprávnene.

Kontaktovala som svojich právnikov a momentálne koncipujeme list, ktorý pošlem priamo do rakúskej centrály spoločnosti Rauch,“ napísala ďalej Alagič. Od firmy očakáva, že jej svoje postoje vysvetlí osobne.

Renault UKONČIL spoluprácu s Attilom Véghom, lebo VOLIL PELLEGRINIHO! Slováci UKONČUJÚ spoluprácu s Renaultom!

Máme toho dosť! Odkazujú ľudia tým, ktorí si myslia, že môžu rozhodovať o našich postojoch a o tom, čo si máme a nemáme myslieť. Ďalšou takouto firmou je slovenské zastúpenie automobilky Renault. Ten v najbližšom období v rámci Slovenska zrejme pocíti, že za neférovosť sa platí. Okrem verejnej hanby, aj zníženými ziskami. Máme toho dosť hovoria aj osobnosti verejného života. Firma Renault totiž ukončila spoluprácu s jedným z najznámejších slovenských športovcov Attilom Véghom, pretože podporil Petra Pellegriniho v prezidentských voľbách. 

Nevôľu vyvolal prístup firmy Renault voči športovcovi Attilovi Véghovi. Ten sa pred prezidentskými voľbami rozhodol podporiť Petra Pellegriniho a Renault s ním rozviazal zmluvu o spolupráci. Na situáciu reaguje právnička, ktorá „boľševikom s nacistickými chúťkami“ pripomína Chartu EU. Lukáš Machala doplnil článok z Ústavy a kvôli jej porušeniu vyzval Slovákov na bojkot Renaultu. Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha nedávno predal Daciu, ktorá patrí pod Renault. Keby tak neurobil po narodení dieťaťa, urobil by tak teraz. A nekúpi od nich ani voňavý stromček. Lebo ak im „smrdia“ názory Slovákov, nezaslúžia si ani ich peniaze.

Trest za politické presvedčenie

„Dnes som obdržal e-mail, ktorým ma istá komerčná značka „trestá“ za to, že som slobodne prejavil pri voľbe prezidenta svoj súkromný politický názor a presvedčenie v domnienke, že žijeme v krajine, kde sa to slobodne prejaviť môže... Žiaľ, realita je zrejme taká, že pokiaľ máte a nedajbože prejavíte svoj názor verejne, môže sa stať, že prídete o partnerstvo, možno biznis a možno nás neskôr budú za názor aj zatvárať,“ napísal na sociálnu sieť Attila Végh.

Renault UKONČIL spoluprácu s Attilom Véghom, lebo VOLIL PELLEGRINIHO! Slováci UKONČUJÚ spoluprácu s Renaultom!
Máme toho dosť! Odkazujú ľudia tým, ktorí si myslia, že môžu rozhodovať o našich postojoch a o tom, čo si máme a nemáme myslieť. Ďalšou takouto firmou je slovenské zastúpenie automobilky Renault. Ten v najbližšom období v rámci Slovenska zrejme... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik