PREMIÉR FICO: TOTO JE PROGRESÍVNE SLOVENSKO! Bojujeme s nebezpečnými ľuďmi, ktorí netolerujú iný názor
11 | 04 | 2024 I Gabriela Fedičová

"Po sobote máme definitívne potvrdené, že nebojujeme s táborom iného názoru – bojujeme s nebezpečnými ľuďmi, ktorí netolerujú iný názor a sú schopní v boji proti nám tolerovať akékoľvek svinstvo. To je súčasné Progresívne Slovensko," hovorí premiér Robert Fico vo videu na sociálnej sieti.

„Chápem, že v médiá ide šľak trafiť, keďže ich nepúšťame do našej politickej kuchyne,“ povedal v úvode svojho videa. „Musia sa však uspokojiť s dnešnými závermi – že sme sa dohodli na všetkom,“ uviedol.

„Viete, keby spomínaná atmosféra nebola nebezpečná pre celú spoločnosť, bola by na smiech.,“ povedal.

„Voliči Progresívneho Slovenska si po prehratej prezidentskej sobote dávali Lexaurín, aby prekonali hrôzu z demokratického víťazstva kandidáta vládnej koalície Petra Pellegriniho,“ povedal premiér.

Progresívci podľa Roberta Fica označujú voličov vládnej koalície za poblúdených

„Za lúzu, ktorej treba zakázať voliť. Vraj sa hanbia za svojich susedov, ktorých označujú za rurálno-rustikálnych,“ povedal Fico.

Uviedol, že jednoducho všetci, okrem nich, sú po slovensky povedané, “primitívni debili”.

Premiér vo videu uviedol, že títo progresívni voliči po uliciach oplzlo nadávajú vládnym politikom.

Vyjadril obavu, kedy sa táto frustrácia (tak intenzívne presadzovaná Denníkom N, SME-čkom či Aktualitami) pretaví do vraždy niektorého z popredných vládnych politikov.

„ A to nepreháňam ani o milimeter,“ dodal.

„Tieto a ďalšie médiá doslova nabádajú progresívneho voliča k tomu, aby bol hulvátsky a agresívny. Osoby z verejného života, podporujúce Petra Pellegriniho, ako napríklad Attila Végh a Rytmus, verejne popravujú na výstrahu. A to len preto, lebo si dovolia mať iný názor. Len preto, aby sa po prehre v parlamentných a prezidentských voľbách , preboha, neobjavila tretia prehra,“ povedal.

Progresívci podľa Roberta Fica zastrašujú občanov, aby každý, kto prejaví vlastný názor vedel, čo ho čaká, ak nebude voliť ako si želá Čaputová, Šimečka, Ódor či Korčok.

„A to pred prezidentskými voľbami robili ( z týchto politikov) referendum o našej vláde a o Ficovi. Referendum – ako najvyššiu formu priamej demokracie. A keď prehrali – tak už to nebolo referendum, ale tvrdenie, že prezidentský palác sme prepadli mačetami a Čaputovej sme ukradli korunku z je vlastnej hlavy,“ dodal.

„Čo bol Korčok ako prezident pripravený robiť proti súčasnej vláde, ak si bol taký istý víťazstvom?“ Pýta sa Robert Fico.

„Akú vojnu to chcel viesť Korčok, keď nezvládol ani svoju vlastnú prehru?,“ opýtal sa premiér.

Aký je podľa Roberta Fica typický progresívny volič?

„Dá sa to povedať veľmi jednoducho : človek ktorý nerešpektuje iný názor. A takým sa v demokracii žije ťažko, veľmi ťažko.“

„Vlády, ktoré som viedol neprijali nikdy žiadne nedemokratické kroky. Za to progresívny volič tlieskal Čaputovej, keď marila referendá alebo keď vlastným telom chránila čurillovcov či Lipšica, keď mordovali cez trestné právo celú opozíciu,“ pripomenul.

„Nebojujeme s táborom minulého názoru, iných riešení…Ale bojujeme s nebezpečným táborom netolerantných ľudí, schopných tolerovať akékoľvek svinstvo proti nám,“ povedal premiér.

„Partia ľudí v Národnej rade, okolo Šimečku a Sulíka sa vždy smiala, keď som na hodinách otázok často hovoril, že sa musia pripraviť na zmenu svojich lídrov. Lebo Šimečka a Sulík totálne prepadli. Liberálne médiá a mimovládne organizácie financované v zahraničí ako majitelia týchto politických strán si už nemôžu dovoliť ďalšie fiasko,“ povedal.

„Nepochybujem ani sekundu, že výsledkom totálnej frustrácie bude výmena mladého Šimečku, ktorý doteraz nepochopil, na čom sa podieľal,“ uviedol premiér.

„Je jasné, že majitelia tejto strany sa rozhodnú pre najväčšieho smerobijca a nedemokrata. A tu na plnej čiare vyhráva Zuzana Čaputová, je to len otázkou času. Ja však kričím nahlas : Nech žije Slovensko ! Nech žije zdravý rozum! Ak ho nemajú voliči PS majme ho, prosím, my – čo reprezentujeme iné Slovensko. Slovensko demokratické a suverénne. Mor ho ! Dobrý človek, rodu môjho!,“ rozlúčil sa premiér.

VIDEO:

Obejdnavatel: SMER – sociálna demokracia, Súmračná 25, 821 02 Bratislava, IČO: 31 801 242, Dodávateľ: JM Communication, s.r.o., Drotárska cesta 56, Bratislava, IČO: 51711842.

 

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik