Novinárka Žitná k situácii po voľbách: VYNUCOVALI SI REŠPEKT, NO SAMI HO NEPOZNAJÚ!
10 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

Novinárka Anka Žitná Lučaiová nad tým, čo sa strhlo po zverejnení výsledkov prezidentských volieb „v opozičnom tábore“ len nechápavo dvíha obočie. Nerozumie totiž tomu, že ľudia, ktorí tu pred štyrmi rokmi „cvičili“ s celým obyvateľstvom, riadili nás cez tlačovky a nepriechodne uzavreli okresy, majú dnes problém rešpektovať voľby, ako prejav demokracie.

Facebook je „mrcha vec“. Pripomenie nám aj to, na čo by sme možno najradšej zabudli, lebo veď to neboli dobré časy. Lenže spomienky na sociálnej sieti sú dobré práve z toho dôvodu. Aby sme nezabudli a prípadne sa aj poučili. Vlastný status z 8. apríla 2020 si pripomenula aj novinárka Anka Žitná.

Kým dobalíte, Žitná pripomína...

„V aktuálnej hystérii, sérii nervových zrútení časti populácie, pri balení kufrov, masovom nakupovaní jednosmerných leteniek a hromadnom vysťahovávaní sa zo Slovenska nie je odveci pripomenúť si, ako tu takto pred štyrmi rokmi Igor z Trnavy vládol cez tlačovky, bral si za rukojemníkov vedecké konzíliá a buzeratívne nezmyselné nariadenia vyhlasoval cez statusy na sociálnej sieti,“ upozorňuje Anka Žitná.

Hromadná samoväzba

„Bol to takmer dokonalý totalitný model v praxi, všetci sme sedeli v "samoväzbe" doma, z okresu do okresu neprešla pomedzi policajtov ani myš, ľudí prichádzajúcich zo zahraničia protiprávne zadržiavali v štátnych karanténach, ústavu vtedajšia koaličná ústavná väčšina v parlamente roztrhala na šalát, pani prezidentka nosila nádherné dizajnérske rúška zladené s róbami od návrhára a neprotestovala, keď psychicky narušený človek velil krajine ako svojej eseróčke,“ oživuje nám pamäť ďalej Žitná.

Čo sa im stalo?

„A teraz? Je tu problém rešpektovať výsledok štandardných demokratických volieb, lebo nezodpovedá predstavám voličov neúspešného kandidáta? To fakt?,“ uzatvára novinárka otázkou, na ktorú už si musí odpoveď nájsť každý z tých, ktorým stúpa do svedomia.

Po vzore svojho kandidáta Korčoka ZHADZUJÚ SLUŠNOĽUDIA MASKU! Ale TOTO je už úplne za čiarou
Nenávisť, nadávky, urážky, hnus, síra a oheň pekelný! To všetko na Slovensko chrlia podporovatelia neúspešného kandidáta na prezidenta Ivana Korčoka. Ten vo svojej porazeneckej reči v priebehu pár minút zhodil masku diplomata a vymenoval, čo všetko... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik