Ďalší "slušnočlovek" Erikovi Kaliňákovi: DOSTANEŠ PO HLAVE LOPATOU! (VIDEO LEN PRE SILNÉ ŽALÚDKY)
10 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

Žiadne argumenty, len číra nenávisť! Šok zažil v utorok 9. apríla poslanec NR SR Erik Kaliňák (Smer-SSD) pri venčení psa. Mladý muž z kategórie „slušnoľudí“ sa doňho a do jeho manželky pustil takým hrubým slovníkom, za ktorý by sa hanbil ešte aj štamgast staničnej krčmy, tzv. „nervové“ pred otvorením. Kaliňák video zverejnil na sociálnej sieti.

 

TOTO SI POZRITE! DNES SOM POČAS VENČENIA STRETOL PRODUKT NENÁVISTNÝCH DENNÍČKOV

“Dostaneš po tej hlave lopatou,” vyhráža sa muž na začiatku videa.

“Elita národa,” reagovala poslancova manželka. Mladík vulgárnosťami zasypal aj ju. Video, ktoré má ani nie minútu a pol obsahuje množstvo tých najvulgárnejších nadávok. 

“Toto je demokratické ?” Reaguje Kaliňák vo videu. “Bolo by demokratickejšie, keby sme vás deportovali do Ruska,” odpovedá rozzúrený muž.

“Na tohto chlapca sa ani nehnevám, pretože je nešťastnou obeťou nenávisti liberálnych novinárov, ktorí nedokážu zniesť a rešpektovať výsledky demokratických parlamentných aj prezidentských volieb,” komentuje udalosť Kaliňák.

"Žiadne argumenty, či rozumná diskusia, len číra nenávisť, ktorá sa neštíti použiť násilie. To je ich slušná, prozápadná, no skrátka tá "lepšia" časť Slovenska," hovorí smerák.

Ľudia so slabšími povahami by si video otvárať určite nemali. A tí, čo si ho otvoriť chcú, nech to určite nerobia pred deťmi.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Dag Daniš: Progresívne straty sú oveľa väčšie, ako si sami pripúšťajú
"Ďalšie voľby potvrdili, že tábor s vlajkou "anti-Fico" stratil väčšinu, ktorú mával v prezidentských voľbách istú desať rokov (od roku 2014)." Píše na sociálnej sieti komentátor Dag Daniš. Nie, neľakajte sa, nejde o ďalší z návratových... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik