Politicky nekorektné postrehy Veroniky Remišovej
09 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

"Pár politicky nekorektných postrehov k prezidentským voľbám" ponúka dodatočne aj Veronika Remišová v jednom zo svojich statusov na sociálnej sieti. Okrem iného, dozvedáme sa, že "aj jej syn sa z chuti zasmial" na diskusiách v RTVS.

"Politológovia už povedali o voľbe prezidenta všetko múdre, dokonca v slovenskom rozhlase si jeden z nich zafilozofoval, aké to mal v kampani chudák Peter Pellegrini ťažké (ešte aj môj 11-ročný syn sa na tom schuti zasmial). Chcem povedať ale iné." Začína iným, ako chcela povedať, Veronika Remišová.

A kop ho do Sulíka

"Ak by strana SAS a Richard Sulík nepovalili vládu, tak sme mohli mať riadne voľby pred pár týždňami a v úplne inej atmosfére ako v septembri, keďže inflácia klesá, reálne mzdy rastú v dôsledku klesajúcej inflácie a celková ekonomická situácia sa po krízach zlepšuje (súčasná vláda na tom nemá absolútne žiadnu zásluhu). Nech by riadne voľby dopadli akokoľvek,  Peter Pellegrini by si nemohol robiť niekoľkomesačnú nákladnú a netransparentnú kampaň z vládnej limuzíny, zneužívať na kampaň všetkých svojich ministrov Hlasu a peniaze ľudí. Mal by to výrazne ťažšie a šance Ivana Korčoka a Pellegriniho by boli aspoň trochu vyrovnané.  Povalenie vlády Eda Hegera  vnímam ako nenapraviteľnú škodu, aj s ohľadom na zrušenie Špeciálnej prokuratúry, ktorá by ešte stále fungovala. Pelle ďakuje." Tak to bol prvý postreh pani VR.

Česi majú ešte horšiu vládu, ako bola naša a sú s tým v pohode - parafráza

"K predchádzajúcej vláde ešte krátka poznámka. Richard Sulík sa sťažoval, že Matovič sa nedá vydržať a Heger je horší premiér ako bol Pellegrini. Teraz vyšiel prieskum dôveryhodnosti vlády v Českej republike, kde nemajú ani Hegera ani Matoviča, ale Fialu s jeho profesorským štýlom riadenia štátu, no aj tak má český premiér dôveru len 19 percent, hoci už nemusel zápasiť s koronou. Zároveň prieskum ukázal, že tretí najpopulárnejší politik v ČR je pán Okamura. Pomätenie mysle voličov v dôsledku klamstiev politikov nie je len slovenským fenoménom. No výsostne slovenským fenoménom je povaliť normálnu demokratickú a európsky orientovanú vládu a urýchliť návrat toho najhoršieho, čo v politike máme. Ešte raz – prezident Pelle ďakuje", končí nápadito druhý postreh pani VR..

Druhý, alebo tretí, ale to je asi v kontexte jedno

"Druhý postreh sa týka toho, kto najviac pomohol Pellegrinimu. Štyri roky niektoré médiá vytrvalo presviedčali občanov, že Pellegrini je demokrat a je na tej správnej strane. Dokonca sa ozývali hlasy, že ostatné demokratické strany sú málo ústretové voči Pellegrinimu, mali by viac otvoriť náruč a zabudnúť na všetky jeho prešľapy, korupciu a verné lokajstvo k Ficovi.  Aj vďaka tomu mal dlhodobo najvyššiu dôveryhodnosť. Keď v médiách dennodenne počúvate aký je Pellegrini fajn,  Heger slabý a Matovič neznesiteľný, niet divu, že Pellegrini v prieskumoch dôveryhodnosti predbiehal aj prezidentku Čaputovú. Zvrátiť 4 roky usilovnej nadpráce v prospech Pellegriniho je nadľudský výkon a hoci sme všetci dúfali, že to Ivan Korčok zvládne, zrejme sme na neho naložili nesplniteľnú úlohu." Nuž, preťažili Korčoka, tie hnusné nepriateľské médiá - smutne vyvodzuje pani VR.

Veštica v akcii

"Dnes sa už všetci prebudili z naivného sna, že Pellegrini bude súčasťou demokratických síl, no daňou za to bude nie vládny valec, ale vládny buldozér právneho štátu a ekonomický úpadok Slovenska. Michal Vašečka to v denníkun povedal veľmi presne – koalícia dostala potvrdenie, že to, čo robí, robí velmi  správne a bude v tom pokračovať." Avizuje pani VR s jasnovideckými schopnosťami.

"Sme rozdelená krajina", píše pani VR ale HD sa pýta - kto rozdelil Slovensko?

"Sme rozdelená krajina a takmer polovica obyvateľov nemá zastúpenie ani vo vláde, ani v prezidentskom paláci. Bude si vyžadovať obrovskú dávku odvahy, vytrvalosti a osobnej statočnosti bojovať proti tejto neschopnej vláde podvodníkov, ktorá je opitá mocou a myslí si, že všetko môže.  Ak nám však záleží na Slovensku, odvahu a statočnosť budeme musieť preukázať všetci. Dnes sú to zamestnanci TANAPU, kde im šéf (pytliak) dáva podpisovať nezmyselné vyhlásenie jeho podpory ako za komunizmu. Novinári, na ktorých je vyvíjaný tlak, pretože si prácu robia čestne. Štátni zamestnanci, od ktorých sa bude očakávať “podpisovanie” a lojálnosť k mocipánom. Mysleli sme, že dobrý prezident nám v tom pomôže, no musíme to zvládnuť aj bez neho.Končí status pani VR a treba jej asi len zaželať veľa úspechov!

Roberta Kaliňáka vytočili bývalé mainstreamové médiá do biela! (VIDEO)
"MAINSTREAMOVÉ MÉDIÁ NEMAJÚ PRÁVO HOVORIŤ O DEMOKRACII, KEĎ POSLEDNÉHO TRI A POL ROKA TICHO SLEDOVALI JEJ ROZKLAD," hovorí minister obrany Robert Kaliňák (SMER - SSD). Ďalej preberáme bez komentára. Pojem dvojaký kilometer, vďaka pokrytectvu... Čítať ďalej
09 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik