Polícia zverejnila FOTO muža, ktorý skočil z mosta. POZNÁTE HO?
09 | 04 | 2024 I Gabriela Fedičová

Z mosta Lanfranconi dnes skočil muž, ktorý zraneniam na mieste podľahol. V súvislosti s dnešnou tragickou udalosťou, ktorá sa stala v Bratislave sa polícia obracia so žiadosťou o pomoc na verejnosť. 

Policajti z Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV vyšetrujú okolnosti dnešnej tragickej udalosti, pri ktorej utrpel muž doposiaľ nezistenej totožnosti pádom z mosta zranenia nezlučiteľné so životom. Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie mal muž v ranných hodinách skočiť pred prichádzajúcu električku, po zrážke s ňou z miesta odišiel a následne utrpel zranenia spôsobené pádom z mosta Lanfranconi.

Nakoľko sa doposiaľ vykonanými úkonmi nepodarilo zistiť jeho totožnosť, obraciame sa so žiadosťou o pomoc pri stotožnení aj na verejnosť.

Opis osoby: muž v zdanlivom veku cca. 35 rokov, tmavé krátke vlasy, vysoký približne 180 cm, štíhlej postavy, oblečené mal šedé tričko s krátkym rukávom, šedých teplákových nohaviciach zn. Slazenger, obuté mal ponožky čiernej farby a gumené šľapky zn. Everlast. Na predlaktí ako aj pod pravým uchom má tetovanie.

Polícia v tejto súvislosti žiada občanov, aby akékoľvek informácie, ktoré by pomohli stotožniť osobu na priložených fotografiách, nám oznámili na bezplatnom čísle polície 158, prostredníctvom súkromnej správy na FB Polícia SR - Bratislavský kraj, prípadne tak urobili osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.

FOTO:

AKTUÁLNE! Z mosta Lanfranconi mal skočiť muž, zraneniam na mieste podľahol
Polícia zasahovala v utorok ráno pod bratislavským mostom Lanfranconi. Skočiť mal z neho muž, zraneniam na mieste podľahol. TASR o tom informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že polícia okolnosti udalosti... Čítať ďalej
09 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik