KAM AŽ CHCÚ ZÁJSŤ S TOU SVOJOU NENÁVISŤOU? Blaha vyriešil útočiaceho KORČOKOVCA ručne-stručne
10 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Okolnosti uplynulých dní spusti hystériu, akú Slovensko veru ešte nezažilo. Progresívne jednotky sa demaskovali a spustili masívnu lavínu nenávisti. "Agresivita slušnoľudí sa po prehre v prezidentských voľbách vystupňovala do extrémnej podoby. Už nás neváhajú napádať ani s našimi rodinami." Skonštatoval to podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD). Na stupňujúce sa šírenie nenávisti upozorňuje aj Jednota dôchodcov Slovenska a na Slovákov apeluje i novozvolený prezident Peter Pellegrini. Ako šibnutím prútika sa z tých, ktorí bojovali za slušné Slovensko stali hyeny. 

"Erik Kaliňák zverejnil video, ako mu vulgárne nadáva mladý volič Ivana Korčoka. Vyhráža sa násilím a šíri tu najtupšiu nenávisť. Chcel by som mať Erikov pokoj, ktorý sem-tam utrúsi nejakú ironickú poznámku a veselo si chlapíka v amoku natáča na mobil. Ja som dnes narazil na podobného primitíva v obchode. V kočíku mi spalo bábo, vedľa mňa stálo druhé malé dieťa. A slušnočlovek došiel ku mne a začal mi nadávať. Podišiel som k nemu a naložil mu, čo sa doňho zmestilo," približuje situáciu Blaha.

Podľa smeráka iba najväčší primitív na svete môže napadnúť otca rodiny v prítomnosti jeho detí, vrátane bábätka. "Prepáčte, ale zjavne nemám Erikov takt. Ten kriklúň dostal, čo si zaslúžil. Myslel som, že sa tam rozplače. Keď ide o ochranu mojej rodiny, nepoznám zľutovanie. Odkázal som mu, nech si založí rodinu a potom možno pochopí, ako hlúpo sa správa. Samozrejme - trošku šťavnatejšie. Na mňa si žiadna zakomplexovaná slniečkarska trúba nebude otvárať ústa pred mojimi deťmi. Na to zabudnite, Progresívci."

SPOLOČNOSŤOU SA ŠÍRI NENÁVISŤ: Idem do domova dôchodcov im nasr*ť do ksichtov! Seniori reagujú
Okolnosti uplynulých dní spusti hystériu, akú Slovensko veru ešte nezažilo. Progresívne jednotky sa demaskovali a spustili masívnu lavínu nenávisti. A potom tu máme aj opačný tábor, ktorý sa s hrôzou a obavami prizerá, čo sa to tu vlastne deje.... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Ivan Mihale

Blaha hovorí, že títo slušnoľudia - Korčokovi voliči - nemajú úctu k rodine, nemajú úctu k deťom, nemajú úctu k ničomu. Toto ich učí ten ich progresivizmus - nenávidieť každého, kto má iný názor, otravovať, urážať, útočiť na rodiny.

"Ja sa s primitívmi maznať nebudem. Ale opakujem - chcel by som mať Erikov pokoj. Kajám sa. V jednom má Erik pravdu - títo hejteri sú vlastne len obete. Vymyli im mozgy liberálne médiá, ktoré ich dopujú nenávisťou a hecujú proti Smeru."

Blaha upozorňuje, že najnovšie už liberálne médiá vytiahli aj národnostnú kartu a Schutz v Sme nadáva na Maďarov na Slovensku, vraj "prišli o rozum". "Kam až zájde ich nenávisť? Komentátori N-ka a Smečka sa pretekajú, kto viac vyuráža našich voličov - až tak hlboko klesli. Na nerozoznanie od hnedokošeliarov."

Ďalší "slušnočlovek" Erikovi Kaliňákovi: DOSTANEŠ PO HLAVE LOPATOU! (VIDEO LEN PRE SILNÉ ŽALÚDKY)
Žiadne argumenty, len číra nenávisť! Šok zažil v utorok 9. apríla poslanec NR SR Erik Kaliňák (Smer-SSD) pri venčení psa. Mladý muž z kategórie „slušnoľudí“ sa doňho a do jeho manželky pustil takým hrubým slovníkom, za ktorý by sa hanbil ešte aj... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Pripomína, že na internete sa už zase slniečkari vyhrážajú, že sa zbalia a odídu zo Slovenska. Akosi zabudli, že už raz odišli po parlamentných voľbách a už tu vlastne nie sú. Ups. "Ak si myslíte, drahí, že len kvôli vašej frustrácii budeme znášať vaše útoky, tak ste na veľkom omyle - ak sa priblížite k našim rodinám, budete ľutovať."

"A vyzývam korčokovských propagandistov z liberálnych plátkov - prestaňte s tou extrémnou nenávisťou, kým je čas. Lebo to nedopadne dobre," uzavrel Blaha svoj status.

A my už len netrpezlivo čakáme, kedy sa vráti pani prezidentka Čaputová zo svojej okružnej rozlúčkovej ceste po Európe, a začne citlivo vnímať aj tento problém. Len nevieme, či sa zastane všetkých, na ktorých frustrovaní voliči Ivana Korčoka útočia.

Po vzore svojho kandidáta Korčoka ZHADZUJÚ SLUŠNOĽUDIA MASKU! Ale TOTO je už úplne za čiarou
Nenávisť, nadávky, urážky, hnus, síra a oheň pekelný! To všetko na Slovensko chrlia podporovatelia neúspešného kandidáta na prezidenta Ivana Korčoka. Ten vo svojej porazeneckej reči v priebehu pár minút zhodil masku diplomata a vymenoval, čo všetko... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik