Molekulárny vedec: Prečo sa svet ponára do režimu zombie
10 | 04 | 2024 I Dušan Janek

Lekár a molekulárny genetik Dr. Michael Nehls bije na poplach: "Prebieha cielený globálny útok na náš imunitný systém, ktorý nás nakoniec pripraví o schopnosť myslieť." Ľudská individualita je zničená, tvrdí lekár a autor bestsellerov, ktorý svojimi názormi vyvolal rozruch aj v USA. Kríza spôsobená koronavírusom bola zinscenovaná s cieľom psychicky oslabiť ľudí, vysvetľuje ďalej Nehls v rozhovore s moderátorkou AUF1 Sabine Petzlovou.

Počiatočným signálom je korona

Životaschopnosť hipokampu spôsobujú existenčné obavy, podvýživu, izoláciu a poruchu mRNA. V dôsledku toho sa stráca vedomé myslenie a aktívne správanie. Nehls pokračuje: "Je potrebné, aby sme mohli mať pochybnosti o veciach, ktoré sa nám hovoria!" Koronavírusové opatrenia boli štartovacím signálom pre prechod do tohto "nového sveta", v ktorom sa má úplne zrušiť demokracia. "Cieľom je vytvoriť spoločnosť, ktorá akceptuje, že všetky slobody budú odobraté - dokonca aj sloboda slova!" hovorí Nehls. A pokračuje: "Ak už nebude platiť základné právo na slobodu prejavu, slobodu názoru, potom sa vrátime do stredoveku!"

„Ohromujúce množstvo dôkazov naznačuje, že boj proti neustálym pandémiám (podľa WEF Risk Report 2023 bol Covid-19 iba začiatok), nekontrolovateľná zmena klímy a národné hranice sú všetko aspekty jednej, skrytej vojny proti ľudskému mozgu,“ uvádza Dr. Michael Nehls.

Nový operačný systém pre ľudí

Zničenie a vymazanie pamäťových buniek vedie k zmenšeniu a prepísaniu osobnosti človeka. Spomienky sa strácajú. "Osobnosť sa stáva súčasťou príbehu. V konečnom dôsledku je to ako implantácia nového operačného systému," hovorí Nehls. Opatrenia ako izolácia, rozdelenie rodiny a spoločnosť riadená umelou inteligenciou sú "jedom pre duševný imunitný systém človeka". Izolácia potláča produkciu hormónu oxytocínu. Nehls vysvetľuje: "Oxytocín je rastovým motorom par excellence pre tvorbu nových mozgových buniek, ktoré zase tvoria predpoklad pre duševný imunitný systém." Podľa Nehlsa vedie nedostatok vitamínu D a lítia k strate demokratickej kapacity a v konečnom dôsledku aj schopnosti ľudí myslieť. Svet sa dostáva do "režimu zombie".

Rafael Rafaj: Civilizácia má to najlepšie už dávno za sebou, je v kŕči
"Takmer každý deň z režim udržiavajúcich korporátnych médií a z úst liberálnych „štandardných“ politikov počuť tézu, pripomínajúcu memorovanie politickej modlitby „patríme na Západ“," píše pre skspravy.sk, Rafael Rafaj. Rafaj je presvedčený, že... Čítať ďalej
17 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Čo s tým?

Zdravý životný štýl, pohyb, medziľudské vzťahy a zmysel života sú nevyhnutné pre zdravý fyzický a duševný imunitný systém. Okrem vitamínu D je podľa doktora Nehlsa pre silný imunitný systém a duševné zdravie nevyhnutné aj užívanie lítia.

"Nespočetné štúdie ukázali, že včasné podávanie vitamínu D a lítia drasticky znížilo počet úmrtí a ťažkých prípadov u pacientov s Covidom. Na Covid nemusel nikto zomrieť," vysvetľuje Nehls. Príbeh o zinscenovanej kríze spôsobenej koronavírusom však musel byť zachovaný. Rozbehla sa preto skutočná kampaň proti vitamínu D. Odporúčanie užívať vitamín D sa dokonca propagovalo ako pravicovo extrémistické, kritizuje Nehls.

"Moc ľudu závisí od zdravia mozgu ľudí!" Michael Nehls chce robiť presvedčovaciu prácu, aby tento útok proti ľudskosti odrazil. Hovorí: "Každý kritický človek má za úlohu vzdelávať ostatných, aby sa všetci prebudili!"

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik