Marián Greksa poukázal na Zuzanu Čaputovú! TOTO napísal...
07 | 04 | 2024 I Gabriela Fedičová

Všetci si pamätáme, že keď vyhral v Čechách prezidentské voľby Petr Pavel, ako sa zachovala Zuzana Čaputová. Keďže už absolútne nie je tajomstvom, že obaja, aj Zuzana Čaputová, aj Pavel sú z rovnakého politického spektra, Zuzana Čaputová okamžite priletela, aby mu na pódiu blahoželala. Stalo sa to dokonca skôr, ako boli zverejnené oficiálny výsledky prezidentských volieb v Čechách. Čaputová síce blahoželala aj Petrovi Pellegrinimu, ale Marián Greksa nazabúda a pripomenul Čaputovej, ako sa to (ne)robí.

"Vážená pani Čaputová. Neľutovali ste námahu, aby ste utekali do Prahy zagratulovať novému českemu prezidentovi Pavlovi. Nášmu novému prezidentovi Pellegrinimu ste horko ťažko zablahoželali len cez fb. A pritom nebol ďaleko. Ale je fakt, že som od Vás ani nič iné nečakal," napísal Greksa na sociálnej sieti.

Zuzana Čaputová zablahoželala Petrovi Pellegrinimu

"Blahoželám Petrovi Pellegrinimu k víťazstvu v prezidentských voľbách. Prajem mu úspešný výkon mandátu, ktorého sa ujme 15. júna.

Pri každých slobodných voľbách sa časť spoločnosti teší a časť je sklamaná. Dôležité je, aby od momentu zvolenia nový prezident pôsobil tak, aby sa žiadna časť spoločnosti necítila porazená. Aby radosť z víťazstva išla ruka v ruke s vedomím služby pre všetkých občanov Slovenska, nielen pre tých, ktorí ho zvolili.

Oceňujem vysokú účasť vo voľbách a ďakujem občanom, ktorí využili svoje volebné právo. Ďakujem tiež všetkým, ktorí sa podieľali na príprave a úspešnej realizácii volieb," napísala Čaputová na sociálnej sieti.

Komentáre ľudí pod príspevok Mariána Greksu za množia

Vyberáme z nich:

-Za Korčokom by si išla ruky nohy dolámať.

-Samozrejme... Ona, sa tým už ani netají! Klapli im zuby na prázdno

-Legenda hovorí, že Pavel s Fialou boli na D1 z Prahy do BA s cieľom blahoželať. Keď o polnoci vyhlásili víťazov a urazených, otočili to niekde za Brnom nazad

-Len potrvrdila TO, čo sme o nej vedeli --- že NIKDY NEBOLA SKUTOČNE PREZIDENTKOU, len dosadenou bábkou/figúrkou. Konečne môže uzavrieť manželstvo s Rizmanom a spoločne s ním zmiznúť z verejného života.

-Tak, ako som pisal po parlamentnych volbach, "tesim sa, ze konecne dojde aj k zmene v prezidentskom palaci" a tak sa aj stalo. Dakujem, Slovensko.

P. Pellegrini vyhral vo všetkých krajoch okrem Bratislavského
Novozvolený prezident Peter Pellegrini zvíťazil vo všetkých krajoch Slovenska s výnimkou Bratislavského. Vyplýva to z oficiálnych výsledkov volieb, ktoré v nedeľu potvrdila Štátna komisia pre voľby a kontrolu financovania politických... Čítať ďalej
07 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik