ÚPLNE ZA ČIAROU! HAŠEK sa pustil do SLOVENSKEJ VLÁDY! A do slovenských hokejistov...
06 | 04 | 2024 I Eka Balašková

Toto už vážne prehnal! Vraj vinou Ficovej vlády slovenskí hokejisti v KHL podporujú zabíjanie Ukrajincov. Bývalý český hokejový reprezentant Dominik Hašek sa viac, ako hokejista už dlhodobo prejavuje skôr ako politik. Preto asi nikoho neprekvapuje jeho rozhodnutie, že bude kandidovať do českého senátu. Športovec už viac, ako dva roky komentuje a kritizuje športovcov a ich domovské krajiny, ktoré podľa neho podporujú ruskú agresiu. Na čele so Slovenskom...

Hašek so svojou kritikou voči Slovákom pri Júliusovi Hudáčkovi neskončil. Najnovšie sa pustil aj do slovenskej vlády. Nepáči sa mu, že slovenská vláda a SZĽH nezakročia voči deviatim slovenským hráčom v KHL. Nitku suchú nenechal ani na Slovákoch, ktorí si dovolili voliť tak, ako volili. Navyše si myslí, že viac proti Rusku by mala zabrať aj česká vláda.

„Vysadený“ na Slovákov?

Zvlášť intenzívne sa púšťal do kritiky postojov slovenskej vlády. „Odniesol“ si to aj Július Hudáček, ktorého najskôr angažovalo Kladno, no po Haškovej spŕške kritických slov Hudáček z Kladna musel odísť. V novom klube v nemeckom Frankfurte zožal obrovský úspech. Aj k tomu sa Hašek vyjadril – je na nemeckých fanúšikoch a na ich mentalite, čo je pre nich viac podstatné.

Hašek opäť PROVOKUJE! Slovákov z KHL na majstrovstvách sveta NECHCE
Bývalý český hokejový reprezentant Dominik Hašek sa znovu pustil do kritiky možnej účasti slovenských hráčov, hrajúcich v KHL, na Majstrovstvách sveta v hokeji. Tie sa v tomto roku budú konať v Českej republike. Hašek si tentokrát popri Slovenskom... Čítať ďalej
29 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Haškove zaujímavé počty

„Začal by som od toho, kde je hlavný problém. Vaši zákonodarcovia, bývalá či súčasná vláda, ktorej dali občania vašej krajiny hlas, povoľujú od počiatku vojnového konfliktu na Ukrajine pracovať v krajine, ktorá vedie imperialistickú vojnu a pácha tam zločiny,“ citoval len nedávno Denník Pravda Haška. Ten má na svoje tvrdenie, týkajúce sa deviatich slovenských hráčov v KHL aj zaujímavý výpočet.

Je fakt, že slovenskí občania tam vytvárajú prácou hodnoty, ktoré Rusko používa proti Ukrajine a proti našim spojencom vrátane Slovenska. Do teroristického Ruska vaši občania dovážajú pracovnú silu.

Keď dnes pracuje v Rusku deväť slovenských hokejistov hrajúcich v KHL, znamená to, že o deväť viac Rusov môže bojovať a zabíjať na fronte, alebo o deväť viac Rusov robí teroristické zločiny v Európe, alebo o deväť viac Rusov pracuje v továrni na výrobu munície.

O tomto rozhodli svojím postojom vaši poslanci, ktorých ste si zvolili. Preto všetci vaši občania pracujú v Rusku úplne legálne, tak ako im povoľujú zákony.

X / Tomáš Prokop

Haškove politické perly nekončia

„Zákon zakazujúci podobnú činnosť mali prijať medzi prvými hneď po vypuknutí vojny. Pretože každá práca vytvára hodnoty a každý štát ich využíva k dosiahnutiu svojich cieľov. A cieľ Ruska je momentálne dobyvačné ťaženie na Ukrajine.“

„Fakt je aj to, že pre prácu vašich občanov v Rusku zomiera z vyššie uvedených dôvodov na Ukrajine viac ľudí a život nepriateľov Ruska (čiže aj nás) je vo väčšom nebezpečí. Ak by ste chceli hľadať vinníka z Putinovej imperialistickej vojny, tak to nie sú vaši občania (napríklad hokejisti), ktorí tam pracujú legálne podľa zákonov vašej krajiny. V prvom rade treba viniť tých, ktorí takto nastavili zákony, čo sú vaši poslanci a vláda,“ pokračoval Hašek vo svojich vyjadreniach.

O nás bez nás. Naše esá z KHL si na majstrovstvách nezahrajú. Aby sme ešte neľutovali a hurá do B-čka
Kto z našich hokejistov vstúpi na ľad Majstrovstiev sveta 2024, ktoré sa uskutočnia v Česku a na Morave je rozhodnuté. Aby nás to nestálo teplé miestečko v prvej skupine... Kontroverzné postoje politikov, ufrflaných slniečkarov na sociálnych... Čítať ďalej
05 | 04 | 2024 | Dušan Janek

Buď KHL, alebo MS!

„Momentálne chcete, aby Slovenský zväz ľadového hokeja rozhodol o tom, na čo má asi vaša spoločnosť, predpokladám, názor päťdesiat na päťdesiat. Keby som mal hovoriť za seba, tak by som hráčov z KHL na majstrovstvách sveta nechcel, lebo ich práca v Rusku je podpora ruskej vojny a preto umiera viac Ukrajincov. Život kladiem nad akúkoľvek hru alebo úspechy v športe,“ myslí si Hašek.

Môžeme za to všetci. Nevolili sme, ako sa pánu Haškovi páči

„Znova však opakujem, že do tejto situácie dostali všetkých slovenských občanov, aj hokejistov, vaši poslanci, ktorých ste si zvolili. Oni svojou nečinnosťou (nevytvorením zákona) im nastavili pravidlá, že správať sa podľa slovenských zákonov vedie k podpore ruskej imperialistickej vojny.

Na záver by som rád zdôraznil, že to isté platí aj o Českej republike. Naši zákonodarcovia sa touto podporou vojny (vytváraním hodnôt v zemi nepriateľa a dovozom pracovnej sily) doteraz tiež vôbec nezaoberali.Čo sa týka Českého zväzu ľadového hokeja, ten rozhodol, že hokejisti pôsobiaci v Rusku, hrať za reprezentáciu nemôžu. Vzhľadom na danú situáciu to považujem za správne,“ uzavrel Hašek.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik