SLOVENSKO JE V ŠOKU! A politici tiež
06 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Viacerí politici vyjadrili ľútosť nad tragédiou v Spišskom Podhradí pri Spišskej Kapitule v okrese Levoča. Vyplýva to z ich vyjadrení na sociálnej sieti.

Ľútosť nad obeťami nehody vyjadril minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže Tomáš Drucker (Hlas-SD). Zraneným praje skoré uzdravenie.

Rovnako skoré uzdravenie praje aj minister financií Ladislav Kamenický (Smer-SD). Vyjadril ľútosť a úprimnú sústrasť rodinám obetí.

Úprimnú sústrasť pozostalým obetí tragédie vyjadril aj šéf agrorezortu Richard Takáč (Smer-SD). Tiež praje zraneným skoré uzdravenie.

Smutná správa o tragickom úmrtí mladých ľudí a ohrození ďalších životov pri nehode zasiahla aj ministerku hospodárstva Denisu Sakovú (Hlas-SD). Vyjadrila úprimnú sústrasť a súcití s rodinami a priateľmi všetkých postihnutých.

Na zranených pri nehode myslí aj minister práce Erik Tomáš (Hlas-SD), prajem im, aby sa čo najskôr zotavili. Správa o nešťastí ho podľa jeho slov nesmierne zasiahla.

Úprimnú sústrasť vyjadril pozostalým obetí aj kandidát na prezidenta SR a predseda parlamentu Peter Pellegrini. Všetkým, ktorí bojujú o svoj život, zaželal všetko dobré. Verí, že to zvládnu a že sa dajú do poriadku.

AKTUÁLNE FOTO z miesta TRAGÉDIE! Obeťami sú už TRI DIEVČATÁ
V Spišskom Podhradí v okrese Levoča autobus zrazil 10 ľudí. Informoval o tom operačný dôstojník Operačného strediska Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Nešťastie si vyžiadalo aj obete na životoch a množstvo ranených. Máme aktuálne... Čítať ďalej
06 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Podpredseda parlamentu a líder PS Michal Šimečka verí, že počet obetí tohto nešťastia sa už nebude zvyšovať. Tiež

Veľa síl a skoré uzdravenie praje všetkým zraneným predseda KDH Milan Majerský. Tragédie mu je veľmi ľúto a správa o nej ho zasiahla.

Vyhasnutých mladých životov je ľúto aj kandidátovi na prezidenta SR Ivanovi Korčokovi. Pozostalým vyjadril úprimnú sústrasť a zraneným zaželal skoré uzdravenie.

K dopravnej nehode došlo v sobotu ráno v Spišskom Podhradí pri Spišskej Kapitule v okrese Levoča. Podľa polície sa autobus z neznámych príčin pohol a deti, ktoré stáli pred ním a vystupovali, sa dostali podeň. Účastníci nehody smerovali na diecézne stretnutie mládeže v Spišskom Podhradí. Aktuálne po nehode evidujú celkom troch mŕtvych a siedmich zranených, z toho je jedna osoba zranená ťažko.

AKTUALIZOVANÉ Minister vnútra prišiel na miesto tragickej nehody: Hlási UŽ TRI OBETE! (FOTO)
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok prišiel na miesto tragickej nehody autobusu. Počet mŕtvych po sobotňajšej tragickej nehode autobusu v Spišskom Podhradí pri Spišskej Kapitule v okrese Levoča stúpol na troch. Oznámil to Šutaj Eštok (Hlas-SD) počas... Čítať ďalej
06 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik