AKTUALIZOVANÉ ! VÁŽNA NEHODA troch áut, zranené sú i DETI! Do Dunajskej Stredy mieria sanitky aj vrtuľník
05 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Vážna nehoda v Dunajskej Strede. Zrazili sa tam tri vozidlá. Z miesta hlásia niekoľko zranených osôb, medzi nimi aj deti, informuje portál tvnoviny.sk.

„Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR vyslalo tri pozemné ambulancie ZZS a vrtuľníkovú záchrannú službu k dopravnej nehode troch osobných vozidiel,“ informujú na sociálnej sieti záchranári.

Aktualizované

Traja dospelí a dve deti utrpeli zranenia pri piatkovej dopravnej nehode neďaleko Dunajskej Stredy. Došlo ku kolízii niekoľkých áut, polícia musela cestu prvej triedy na potrebný čas úplne uzavrieť. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Podľa prvotných informácií staršia vodička auta Peugeot chcela odbočiť z hlavnej cesty doľava na vedľajšiu cestu, no z doposiaľ nezistených príčin do nej zozadu narazil vodič auta Škoda Octavia. Náraz posunul Peugeot do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim vozidlom Ford Galaxy. Pri náraze došlo aj k poškodeniu ďalšieho vozidla, ktoré v tom čase stálo na križovatke smerom od obce Povoda," uviedla.

Pri nehode sa zranil starší manželský pár z vozidla značky Peugeot, žena a dve deti z auta značky Ford. Všetkých museli záchranári urýchlene previezť do nemocníc, po muža prileteli leteckí záchranári.

Vodič auta Škoda sa pri nehode nezranil. Policajti alkohol u vodičov dychovými skúškami nezistili, šoférke auta Peugeot odobrali krv.

Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

AKTUÁLNE OBROVSKÁ DRÁMA Muža ZAVALIL strom! Zasahujú všetky ZÁCHRANNÉ zložky
Pred pár desiatkami minút mal v lese nad Dolnou Porubou v časti Hlboká zavaliť strom človeka. Informuje o tom portál impulz.press. Na miesto ihneď dorazili hasiči aj sanitka a polícia. Správu budeme... Čítať ďalej
05 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik