Kto je väčšou hanbou pre Slovensko?
05 | 04 | 2024 I Ivan Mihale

Ľudovít Ódor (PS) vo svojom príspevku na sociálnej sieti ostro kritizoval Ľuboša Blahu (SMER-SSD). Bývalý premiér úradníckej vlády tvrdí, že je strašná hanba, že Slováci oslavujú víťazstvo nad fašizmom v tom istom čase, ako Západ oslavuje vznik NATO.

Vo štvrtok sme si pripomenuli 79. výročie oslobodenia Bratislavy. V Bratislave sa konalo tradičné kladenie vecnov na Slavíne. Veľvyslanci členských štátov EÚ, na čele s našimi susedmi  však účasť na včerajšom akte odmietli. Súbežne s tým, si niektorí spomenuli aj na 75. výročie založenia NATO. Konkrétne, Ľ. Ódor si poťažkal na sociálnej sieti a adresoval príspevok podpredsedovi parlamentu Ľubošovi Blahovi. Ten logicky reagoval.

Ódorov príspevok 

„Strašná hanba je, že sa od nás postupne odvracajú všetky krajiny Európskej únie…..Strašná hanba je aj fakt, že svet si dnes pripomína 75. výročie vzniku Severoatlantickej aliancie (NATO) a slovenský premiér dnes stojí po boku ruského a bieloruského veľvyslanca….. A strašná hanba je aj to, že Robert Fico ťahá Slovensko do čoraz väčšej medzinárodnej izolácie…. Na medzinárodnej úrovni sa dostávame na úroveň Orbánovho režimu, na ktorý pozerajú všetci v EÚ cez prsty. To je strašná hanba, pán Blaha,“ uviedol Odór.

Reakcia Ľuboša Blahu na seba nenechala dlho čakať: "TO VY STE STRAŠNÁ HANBA, PÁN ÓDOR, TO VY"

"Neboráčik Ódor sa ozval. Venoval mi status, vraj je strašná hanba, že oslavujeme víťazstvo nad fašizmom v tom istom čase, keď na Západe oslavujú vznik NATO

1. Prepáčte, ale toto už je príliš aj na Progresívcov. Už im prekáža aj to, že sme vďaka Červenej armáde porazili fašizmus?

2. Chápem, že mentálne majú k fašizmu blízko, Rusko nenávidia rovnako ako Hitler a k slobode slova majú asi taký vrúcny vzťah ako Goebbels.

3. Ale je úbohé, ak sa ten ich Ódor naváža do toho, že my nestrácame historickú pamäť a ďakujeme ruskému národu a ďalším národom ZSSR za oslobodenie v druhej svetovej vojne.

4. Mne je srdečne jedno, že v ten istý deň malo nejaké oslavy NATO. Nemám v úmysle oslavovať bomby na Belehrad ani krviprelievanie v Líbyi.

5. A netlieskam ani expanzii NATO na východ, ktorá zapríčinila vojnu na Ukrajine. To nech si oslavuje vojnový štváč Ódor.

6. Ja vám poviem, čo je strašná hanba, pán Ódor. To, že neviete poďakovať slovanským národom, ktoré nás oslobodili od nemeckej okupácie.

7. To, že obhajujete veľvyslancov EÚ, ktorí šliapu po našej národnej protifašistickej tradícii a opäť kopete do Slovenska.

8. Strašnou hanbou je aj to, že na svojej facebookovej stránke ste si k svojmu menu vycapili, že "premiér", aj keď premiérom už nie ste dlhé mesiace. Trápne, nemyslíte?

9. Mimochodom, premiérom ste boli iba preto, lebo si vás bez akýchkoľvek volieb a mandátu od občanov vybrala podpredsedníčka PS Čaputová.

10. Hrali ste sa na úradníckeho a nadstraníckeho premiéra a pritom ste boli iba spiaci agent PS, ktorý dnes kandiduje za túto judášsku stranu do EP. Podvodník. "Unterwasserman" 😉

11. A dnes máte tú drzosť brať si do úst moje meno? Za to, že si vážim obetu Červenej armády? Nehanbíte sa?

12. A ešte ste si aj kopli do Maďarska. Ako vždy. Už s tou nenávisťou voči Maďarom prestaňte, už ste ako Korčok.

Zapíšte si za uši, že my sa nikdy nebudeme hanbiť za to, že sme slovenskí vlastenci a že bojujeme proti fašizmu. Aj proti tomu vášmu dúhovému fašizmu.

To vy ste strašná hanba, pán Ódor, to vy!" Kontroval Blaha.

Petr Fiala intervenuje proti Slovensku. Svojimi báchorkami sa chce zavďačiť Bruselu
Generál Jozef Viktorín (hnutie Republika) nepopiera, že ofučaného, arogantného a hlúpymi rečami oplývajúceho českého premiéra Petra Fialu má už plné zuby. Najviac ho popudzuje intervenovanie do vnútroštátnych záležitostí Slovenskej republiky, na... Čítať ďalej
05 | 04 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik