Hlas ľudu: Otvorený list Lucii Nicholsonovej
05 | 04 | 2024 I Mária Škultétyová

Milá Lucia! Neviem, či si toto oslovenie zaslúžiš, ale ja som tak zvyknutá. Preto milá.

Prepáč a nehnevaj sa, že Ti tykám, aj keď sa nepoznáme. Nikdy sme sa nestretli, teda sme si ani nepotykali. Ale som vo veku, kedy si to môžem dovoliť. Vo veku, ktorý Ty a Tebe podobní nemáte v úcte. A  po druhé, som jedna z tých, o ktorých nemáš najlepšiu mienku. Som slovenská dôchodkyňa, som aj veriaca a nemám bruselskú výchovu. Ale viem čítať aj písať a  krpce ani kroj nenosím.

Napriek tomu môžem povedať, že Ťa dôverne poznám. Poznám Ťa z Tvojich statusov, kde si sa nám celkom odhalila. Nie, nevideli sme ťa holú, nevideli sme, či si bola očkovaná proti obrne. Nevideli sme ani to, či máš na intímnych miestach tetovanie alebo inú okrasu. Nevideli sme nič z toho,  čo si chcela vidieť na istom milom Petrovi. Ty si nám svojimi komentármi, Lucia,  odhalila svoje vnútro. Povedala by som Ti  že charakter, ale to Ty asi nemáš.  Z Tvojich statusov sme sa dozvedeli, že je niekoľko šťastlivcov, ktorých máš rada. Ale jasne si nám povedala aj to, koho nemáš rada. A sem si zaradila aj vládnych politikov. Vypisovala si im otvorené listy, listy plné žlče a nenávisti. Nebudem menovať všetkých, čo si ich takto oslovila. Spomeniem iba istého Petra, ktorému si  adresovala posledný otvorený list. Len pripomínam, že to nebol prvý list na jeho adresu.

Ak si sa svojimi statusmi brodila vo vlastných výkaloch, tak v tomto Ti tie sračky siahali až po krk. Za ten čas sa ich nazbierala plná žumpa. Keďže správne predpokladám, že Peter si s Tebou ruky špiniť nebude, píšem Ti ja. A ver mi, že napriek všetkej tej špine, čo si naňho vyliala, v sobotu to hodím jemu.

Lebo nie Peter, to ty si sa zhovadila, panička z Bruselu

Najprv si ho chcela povyzliekať donaha a teraz mu píšeš , že si sklamaná. Že keď si v striptízovom ringu v rytme folklórneho tanga s karafiátom  v ústach strhol gate, nebolo tam NIČ. NIČ, len čierne prázdno. Si nechutná Lucia! Sprosto urážaš a ponižuješ človeka, no na druhej strane hovoríš o nenávisti a oplakávaš teplých chlapcov zo Zámockej. Tomu sa hovorí faloš.

A čo si tam chcela vidieť, há? To, čo vidíš pod svojimi gaťami? Alebo to, čo si obdivovala pod gaťami svojich mužov? Tetovanie na intímnych miestach? Pleseň na nohách? Nie, Lucia, nič si tam nevidela. Lebo intímny život je to, čo si on a slušní ľudia chránia. Ty si sťahuj gate, koľko chceš, obdivuj to, čo v nich vidíš, urob zadosť svojim narážkam. Nám si sa už dostatočne odhalila. Svojimi statusmi aj svojím konaním. Sama vieš, aké mená si zato od ľudí dostala. Tí Slováci, čo ich máš za sprostých, tí Slováci, o ktorých hovoríš, že ani pravopis nevedia, napísali to správne, s mäkkým i. To len ty si ich mala za sprostých. Ty máš za sprostých všetkých, čo majú iný ako ten Váš liberálny názor.

A vieš čo, Lucia? Keď sa tak bojíš, čo bude po sobote, poraď tým svojim päťdesiatnikom, čo už majú kufre zbalené, nech radšej odídu, nech idú do zeme zasľúbenej. Už nech je tak či tak. Keď sa majú na Slovensku báť svojich vlastných, nech idú spánombohom. A  keď sa bojíš, že ľudia budú po tebe hádzať kamene alebo zápalné fľaše, ty sa radšej ani nevracaj. Ostaň tam, kde sa cítiš bezpečne. Lebo v tom vašom bezchybnom svete sa nezabíja, tam ľudia nevedia, čo je zlo a nenávisť. A Slovensko bude bez Vás krajšie, to mi ver!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Dve poslankyne PS sa  naľakali medveďov a pustili TAM
Dve poslankyne PS sa naľakali medveďov a pustili do gatí. Boli to Zora Jaurová a Lucia Plaváková. Prvá z nich, len aby ste vedeli, to je tá, čo nosí klonku na hlave, ináč, dcéra tatica slovenského. Ako však na jej správaní vidno, tá ma od... Čítať ďalej
04 | 04 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik