Erik Tomáš SI PODAL lídra eurokandidátky PS Ódora. Kišš zostal ako primrznutý (VIDEO)
06 | 04 | 2024 I Dušan Janek

Erik Tomáš (HLAS-SD) nepatrí medzi politikov, ktorí by sa dali vytočiť. Medzi sociálnymi demokratmi pôsobí vždy taktne a uhladene. Progresívny „expert“ Štefan Kišš ho však v relácii Téma vytočil a nezdržal sa aj prijateľných invektív na adresu poslancov z kandidtátky Progresívneho Slovenska. Vychutnal si hlavne bývalého premiéra prezidentkou dosadenej úradníckej vlády Ľudovíta Ódora.

„Váš líder eurokandidátky Ľudovít Ódor, bývalý premiér takzvanej úradníckej vlády neurobil ani mäkké F, aby pomohol ľuďom na východnom Slovensku! Tri týždne museli čakať na novú vládu, pretože pán Ódor nezdvihol svoj zadok a nenaložil ho do svojej limuzíny, aby sa išiel vôbec pozrieť do týchto oblastí a vy tu hovoríte o cynizme?!“ osopil sa na Kišša, ktorý si iba nervózne hladkal náramkové hodinky. „Toto bolo cynické!“ zdôraznil minister práce, sociálnych vecí a rodiny na adresu lajdáctva Ódorovej vlády.

Erik Tomáš skočil Kiššovi po krku

„Pán Ódor a celá jeho partička v úradníckej vláde neurobila pre týchto ľudí nič! Ako si pán kolega z Progresívneho Slovenska si vôbec dovolí kritizovať poskytovanie humanitárnej pomoci? Jeho líder eurokandidátky nevytiahol pätu z Bratislavy, ešte spinkal určite oblečený v nejakom pyžamku a s kakaukom, kým padali ľuďom na hlavu domy!“ pochválil „iniciatívu“ kde sa vzal, tu sa vzal demokrata Ľudovíta Ódora.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik