Exporadca Macrona varuje: ZELENÁ AGENDA DOSTANE FRANCÚZSKO DO VZBURY!
06 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Skončí to veľmi zle! Žlté vesty a farmári budú v porovnaní s týmto len chuťovkami! Bývalý poradca prezidenta Emmanuela Macrona varoval, že ak Francúzsko bude pokračovať v rovnakej ceste so zelenou agendou, krajina bude pravdepodobne čeliť „sociálnej revolte“ oveľa väčšej, ako hnutie žltých viest alebo nedávne vzplanutie farmárskych protestov, informuje Breitbart.

Žlté vesty a farmári budú v porovnaní s týmto len chuťovkami!

„Skončí to veľmi zle,“ varoval David Djaïz v rozhovore tento týždeň pre parížsky konzervatívny spravodajský magazín Le Point. Ľavicový intelektuál a bývalý spravodajca Emmanuela Macrona pre vládnu Národnú radu pre obnovu (CNR) obvinil vládu a politické elity vo Francúzsku, že sú „spokojní so zvládaním úpadku“.

Djaïz, ktorý zanietene verí v potrebu zelenej transformácie ekonomiky vo Francúzsku a v Európe ako celku, tvrdí, že v sieňach moci je „deficit strategického myslenia“ a povedal: „Zvnútra som videl, ako intelektuálne a prevádzkovo bol štát vyčerpaný.“

"Toto sa skončí veľmi zle. Francúzsko môže zažiť obrovskú krízu verejných financií alebo sociálnu revoltu, v porovnaní s ktorou sú žlté vesty a farmári chuťovkami,“ varoval.

ROZZÚRENÍ farmári Macronovi: UKRAJINE OBROVSKÉ SUMY, NÁM OMRVINKY!
Francúzsky prezident Emmanuel Macron skončil v sobotu v obkľúčení skupinami farmárov, ktorí sa pustili do neoliberálneho lídra za jeho zelenú agendu a za uprednostňovanie Ukrajiny pred vlastným ľudom, informuje americký portál Breitbart. Na... Čítať ďalej
24 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Prezident bohatých

Populistické povstania boli charakteristickým znakom vlády Macrona, bývalého bankára Rothschildovcov, ktorý bol označovaný za „ prezidenta bohatých “.

V roku 2018 hnutie žltých viest – pomenované po žltých bezpečnostných vestách, ktoré musia mať francúzski motoristi vo svojich vozidlách – uvrhlo krajinu do chaosu, keď státisíce ľudí mesiace protestovali proti Macronovým pokusom zaviesť zaťažujúce uhlíkové dane, ktoré by mali neúmerný vplyv na ľudí z robotníckej triedy, najmä na dochádzajúcich.

Nedávno niekoľko týždňov trvajúce protesty farmárov uzavreli hlavné diaľnice po celom Francúzsku uprostred celoeurópskeho povstania proti agende Green New Deal, globalistickým schémam voľného obchodu a kopám predpisov a papierovania, ktoré ohrozovali schopnosť farmárov v celom bloku zostať v podnikaní.

zdroj: Facebook | Emmanuel Macron
​​​​​​​

Brusel musel cúvnuť

Elitársky zelený program spolu s ekonomickou stagnáciou a masovou migráciou sa stanú hybnými faktormi, keď voliči v krajinách EÚ v júni vyberú pri volebných urnách nový Európsky parlament. 

Rastúci hnev verejnosti nad neúspechmi zelenej agendy nedávno prinútil Brusel upustiť od dlho očakávaného plánu obnovy prírody, ktorý má zabrániť tomu, aby sa približne pätina pôdy bloku využívala na poľnohospodárstvo. Vláda EÚ tiež musela ustúpiť od prístupu Ukrajiny na trh, aby upokojila farmárov.

Europoslanci schválili uznesenie: LÁMU VÄZY EURÓPSKEMU PRIEMYSLU! (VIDEO)
Opäť to dokázali! Za každú cenu do ľudí natlačiť ekofanatické hlúposti a odstrihnúť sa od ruského plynu a ropy. Europoslanci natlačili zelenú agendu ešte aj do výročnej správy centrálnej banky a žiadajú ju o presadzovanie týchto cieľov,... Čítať ďalej
05 | 03 | 2024 | Dušan Janek

Európa je ďaleko pozadu...

Podľa Djaïza prístup Francúzska a Európy ako celku počas Macronovho funkčného obdobia ako jednej z jeho vedúcich osobností odcudzil verejnosť tým, že bremeno zelenej agendy sa neúmerne uvalilo na pracujúcu triedu prostredníctvom dusiacich nariadení a regresívnych daňových schém.

David Djaïz, foto: Shutterstock

Bývalý štátny úradník vo svojej najnovšej knihe  La Révolution Obligée  (Nevyhnutná revolúcia) tvrdí, že zástancovia zelenej farby v Európe by sa mali sústrediť menej na obmedzenia, ale skôr na budovanie priemyselnej základne Európy, ako sú továrne na batérie, aby mohli súťažiť s podobnými komunistickej Číny a Spojených štátov.

„Európa je ďaleko pozadu... Čína dnes kontroluje celý reťazec elektrických batérií, zaplavuje Európu elektromobilmi. Existuje naliehavá potreba prezbrojenia na priemyselnej úrovni,“ povedal  vo  februári.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik