Boris Kollár má znova v zuboch propagandistický plátok Denník N. Má parádny dôvod (VIDEO)
05 | 04 | 2024 I Dušan Janek

Bývalý predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) si znova zobral na paškál mainstreamový odpad Denník N. V poslednej dobe má na túto stoku dosť ťažké srdce. Po tom, čo nedávno nechutne osočovali známeho slovenského politika, dnes ich bard Martin Šimečka asi v štádiu jablčákového deliria tremens zo seba vybudil ďalšie z publicistických faux pas, ktorým v poslednej dobe nešetrí.

„Priatelia, opäť sa mi dostal do pozornosti jeden článok Denníka N a nenapísal ho nikto iný, ako editor a komentátor Denníka N, Martin Šimečka. Je to otec predsedu Progresívneho Slovenska a zároveň podpredsedu parlamentu, Michala Šimečku...“ precedil Boris Kollár cez zuby so znechutením meno profesionálneho synátora publicistu Denníka N.

Vtip? Prinajlepšom. A veľmi zlý...

„Ja som si najprv myslel, že to je akože sranda, čo sa tu píše... Ale keď som to dočítal, pochopil som, že ten človek to myslí smrteľne vážne. Ja vám zacitujem jednu vetu: „Podstatou ich nenávisti voči medveďom je to, že sú to slobodné bytosti a preto sú v očiach voličov vládnej koalície nepriajteľné...“ A teraz, skutočne mi dovoľte sa nad tým zamyslieť. Nad touto absurditou... Zoberte si, že ľudia v tých regiónoch, a sú to desiatky tisíc ľudí, tam predtým nemali po mestách, po obciach, po záhradách medvede. Oni sa tam nevyskytovali! A teraz, dnes, majú oprávnené obavy!“ zdôraznil predseda strany Sme rodina.

Boris Kollár vie, že sa ľudia boja ísť po meste, po Liptovskom Mikuláši, pretože v poslednej dobe bolo napadnutých päť ľudí. Posledné prípady boli dokonca fatálne a skončili smrťou.

Proti faktom trápne argumenty Šimečkovcov neobstoja

„Ľudia sa boja vypustiť svoje deti na dvor, alebo na svoju vlastnú záhradu, lebo sa im túlajú už aj po ich vlastných pozemkoch!“ hovorí pobúrene Boris Kollár. Ako mnohonásobný otec vie, čo hovorí. „Majú skutočne oprávnenú obavu o zdravie a život svojich blízkych! A ich teraz začať takýmto nehoráznym spôsobom škatuľkovať a nálepkovať, že to sú „tí ľudia, že nenávidia, lebo sú to slobodné bytosti?“ pýta sa Boris Kollár, neveriacky točiaci hlavou.

„To tu sto rokov predtým nebol problém? Teraz z nich robiť ľudí, ktorí nenávidia všetko slobodné, ktorí chcú pomaly vyvraždiť všetko čo je slobodné?! A potom sa môžeme baviť, že všetko, čo je v ich očiach slobodné je odsúdené na zlikvidovanie, zadupanie, vyvraždenie a tak ďalej?!“ Boris Kollár, ako človek, ktorý veľa času trávi v horách nehovorí len tak do vetra. Tento problém sa týka aj jeho. Preto svoje pohoršenie vôbec neskrýva.

Nad metaforami Šimečkovcov a ultraliberalistických bájkarov sa ide rozum zastaviť

Boris Kollár sa vo svojom vyjadrení zachoval veľmi objektívne, pretože sa postavil na stranu zdravého rozumu. Ak totiž niekto dáva bezpečnostné opatrenia koalície do kontextu s totalitárstvom a tyraniou, je jeho vyjadrovanie účelové. A to na tej najúbohejšej úrovni.

Boris Kollár vyprášil kabát propagandistom z Denníka N (VIDEO)
Boris Kollár (Sme rodina) sa oprel do stoky slovenskej publicistiky, top rozdávačov právd a mediálnych švindliarov, ktorí menia názory nie zo dňa na deň, ale snáď až z hodiny na hodinu. Hoci ani Boris nie je žiaden baránok, v pokoji domova si... Čítať ďalej
29 | 03 | 2024 | Dušan Janek

„Toto dať do súvislosti s voličmi? Voličmi vládnej koalície? Veď tam žijú všetci. Aj progresívni liberáli žijú v tamojších regiónoch! Aj oni sa boja vyjsť na ulicu! A musím povedať a musím skonštatovať, že ak toto pán Šimečka myslí vážne, tak má asi alebo začína mať obrovský problém... Problém sám so sebou... Pekný deň,“ uzatvoril svoje vyjadrenie Boris Kollár.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik