Čaká nás doba temna? Avizuje ju "brazílsky Nostradamus"
04 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

Athosa Salomého jeho praznivci nazývajú živým Nostradamom. Známy je tým, že mnohé z jeho predpovedí sa naplnili. Jeho pravdepodobne najznámejšou veštbou bol skon kráľovnej Alžbety II.,  ale aj zrušenie Twitteru a nástup „X“.

Doba temna už čoskoro

Brazílsky veštec podľa webu Daily Star pre tento rok varoval Zemeguľu pred zásahom veľkej slnečnej erupcie. Pár dní po tom sa priamo Zemou prehnala búrka úrovne G4, najväčšia od roku 2017.

23. marca Slnko rozpútalo výron koronálnej hmoty – najsilnejší typ výbuchu, aký môže vyvolať.

Salomé tvrdí, že tento jav bude po aprílovom zatmení Slnka (8. apríla) nasledovať temné trojdnie. Klasifikácia búrok potvrdila, že vlna G4 stačí na to, aby spôsobila rozsiahle problémy s reguláciou napätia, ktoré sú schopné spôsobiť problémy so satelitmi a vyradiť z prevádzky kľúčové prostriedky rozvodnej siete, uvádza Daily Star.

Spisovateľka J. K. Rowlingová vyzvala políciu, aby ju zatkla! Odmieta škótsky zákon na ochranu TÝCHTO osôb
Britská spisovateľka Joanne Rowlingová odsúdila nový škótsky zákon, ktorého cieľom je chrániť rôzne sociálne skupiny vrátane rodových menšín pred nenávistnými prejavmi. Na sociálnej sieti X Rowlingová vyzvala políciu, aby ju zatkla, ak sa domnieva,... Čítať ďalej
02 | 04 | 2024 | Dušan Janek

Sopky a zemetrasenie

Jasnovidec tiež očakáva zvýšenú sopečnú aktivitu a zemetrasenia v oblastiach ostrova Jáva, ale aj v pásme od severnej Kalifornie v USA po južnú Britskú Kolumbiu v Kanade.

„Tieto nádherné oblasti budú čeliť neúprosnej sile prírody,“ predpovedal Salomé.

„Dar od Boha“

Salome tvrdí, že svoje nadprirodzené schopnosti získal od Boha. Prehlásil, že podľa neho boli všetci ľudia stvorení k jeho obrazu, čo z nás vraj činí polobohov.

„Myslím, že som bol vyvolený, aby som pomáhal ľuďom na tomto svete. Dostal som prorocký dar,“ vyjadril sa brazílsky Nostradamus.

„Moje schopnosti boli vedecky dokázané. Pred niekoľkými mesiacmi boli moje predpovede analyzované a ukázalo sa, že nepoužívam žiadne triky. Už v dvanástich rokoch som si uvedomil, že som iný ako ostatní, mám zvýšenú citlivosť vnímať a zdieľať udalosti, ktoré nemám pod kontrolou. Niekedy som o sebe pochyboval a myslel si, že veci, ktoré som predpovedal, sa skutočne nestanú, ale krátko nato sa zhmotnili,“ uvádza tajomne prorok. 

Brazílsky Nostradamus nám chystá na tento rok poriadnu dávku prekvapení
Brazílsky parapsychológ Athos Salomé by sa mohol živiť ako model. No venuje sa predpovediam budúcnosti a triafa sa dosť presne. Tento fenomén, označovaný aj za „brazílskeho Nostradama“ správne predpovedal už v roku 2012 celosvetovú pandémiu... Čítať ďalej
30 | 03 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik