SELEKTÍVNY SÚCIT ZUZANY ČAPUTOVEJ
03 | 04 | 2024 I Eka Balašková

Okolo statusu Tomáša Tarabu, ktorý zavesil na Facebook na Veľkonočnú nedeľu sa strhla riadna mediálna prestrelka. Zúriví liberálni majitelia pravdy nepochopili, že status nebol ani tak o Zuzane Fialovej, oni ju použili, ako dôvod na zádrapku. A tak sa herečky zastala aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorej selektívnu empatiu kritizuje aj podpredsedníčka SNS a poslankyňa NR SR Dagmar Kramplová. Tá sa na sociálnej sieti pýta, prečo Zuzana Čaputová selektívne chráni herečku Fialovú.

Veľkonočné nedeľné popoludnie prinieslo status Tomáša Tarabu, ktorý bol pohoršený faktom, že počas Veľkej noci by sa aj program mal RTVS prispôsobiť sviatkom a ich téme. Prezidentka Zuzana Čaputová a s ňou množstvo ďalších vyjadrili podporu herečke, o ktorej film Taraba vo svojom statuse použil, ako príklad. Dagmar Kramplová píše, že selektívny prístup dosluhujúcej prezidentky až bije do očí, pričom prezidentke neprekážajú pol roka trvajúce vulgárne útoky na ministerku kultúry. Dôvodom je podľa Kramplovej odklon dotácií z liberálnych vreciek na národné projekty.

Status, ako spúšťač

„Dnes kresťania slávia najväčší sviatok v roku a naša ružovučká neverejnoprávna televízia v rukách Progresívneho Slovenska, ktorú im ľudia musia platiť z daní, nám na titulke webu RTVS namiesto príbehu o najväčších sviatkoch, predkladajú „duchaplný príbeh" o Zuzane Fialovej,“ kritizoval minister životného prostredia Tomáš Taraba (SNS/Život-NS) verejnoprávnu inštitúciu a zvláštnu dramaturgiu sviatočného vysielania.

Taraba len VYVAĽUJE OČI: TOTO vysiela RTVS v najväčší kresťanský sviatok!
Minister životného prostredia Tomáš Taraba (SNS/Život-NS) je známy aj tým, že je veriacim kresťanom-katolíkom. Ku kresťanstvu sa hlási veľká časť Slovenska, preto aj Tarabu pobúrilo, že v deň Zmŕtvychvstania Krista verejnoprávna RTVS vysiela film o... Čítať ďalej
31 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Sľúbil upratovanie

„Táto arogancia k našej kultúre je presne to o čom som hovoril, že RTVS pod vedením súčasného vedenia je bezduchý brak odtrhnutý od slovenskej reality, ktorý si nezaslúži ani cent z daní ľudí. Poriešime čoskoro!,“ sľuboval minister.

Zuzana Čaputová sa postavila na stranu herečky Zuzany Fialovej

„Vyjadrujeme podporu a solidaritu herečke Zuzane Fialovej, ktorá sa po statuse člena vlády kritizujúcom RTVS stala objektom verbálnych útokov na sociálnych sieťach. Ponižujúce komentáre spôsobujú bolesť aj opodstatnené obavy o bezpečnosť. Na takéto konanie neexistuje ospravedlnenie a dôrazne ho odsudzujeme! Zároveň ďakujeme množstvu ľudí, ktorí jej kultivovaným spôsobom vyjadrujú podporu. Ďakujeme, že vytvárate vlnu solidarity a rozširujete priestor rešpektu. SME TU s vami Zuzana a vážime si to, čo pre nás robíte," uviedla na sociálnej sieti dosluhujúca prezidentka Zuzana Čaputová.

Prezidentka Čaputová vytočila Romanu Tabák do biela! TOTO jej odkázala!
Minister životného prostredia Tomáš Taraba (SNS/Život-NS) je známy aj tým, že je veriacim kresťanom-katolíkom. Ku kresťanstvu sa hlási veľká časť Slovenska, preto aj Tarabu pobúrilo, že v deň Zmŕtvychvstania Krista verejnoprávna RTVS vysiela film o... Čítať ďalej
02 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Opakovane objavuje jemnocit a citlivé vnímanie

„Zuzana Čaputová, inak roky ignorujúca surové ponižovanie slovenských občanov liberálnymi vládami, v sebe na sklonku svojho mandátu opäť a zase raz objavila liberálny jemnocit a citlivo navnímala strašné poníženie liberálnej tiežherečky Zuzany Fialovej. O tom, či sa Zuzana Fialová neponižuje sama sa dá diskutovať, normálna väčšina občanov na to zrejme má svoj názor. V princípe tu ide však o niečo iné,“ konštatuje Kramplová na úvod svojho statusu.

Ako sa do hory volá...

Kramplová Zuzane Fialovej poukázala na fakt, že práve nenávisť a nevraživosť je to, čo do ľudí zasiala ona sama.

„Fňukanie liberálnej ambasádorky Čaputovej nad „ponížením" Fialovej je pritom zase len ďalším dôkazom ich liberálneho pokrytectva. Čudujem sa, že Čaputovej to nie je už doslova trápne ozývať sa týmto spôsobom po tom, čo jej liberálna mafia absolútne nekultúrnym a odsúdeniahodným spôsobom útočila na ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú,“pripomína Kramplová.

Mimovládka podáva trestné oznámenie na ministra Tomáša Tarabu!
Mimovládna organizácia Inštitút ľudských práv (IĽP) podala dnes ráno na Generálnej prokuratúre SR trestné oznámenie na ministra životného prostredia Tomáša Tarabu (SNS). Ministrovi vraj ide o rozdúchavanie náboženských vášní a netolerancie.... Čítať ďalej
02 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Alebo to nie je žena...?

„Pýtajme sa - toto Čaputová a jej liberálna mafia citlivo nevnímala? Kde boli všetci všetci tí citlivo vnímajúci, keď bola vyslovene hulvátsky napádaná ministerka kultúry Martina Šimkovičová? Či toto je v poriadku a to sa v ich prevrátenom liberálnom svete môže? Alebo sa pýtajme inak - nepotrebuje náhodou Zuzana Fialová nejaké špeciálne menšinové liberálne nadpráva na ochranu jej osobnosti? Netreba do prípadu Zuzany Fialovej zaangažovať aj ombudsmana a Európsku komisiu? A nemal by zasiahnuť aj Brusel a uvaliť sankcie na všetkých, ktorí nastavia Zuzane Fialovej zrkadlo,“ ironizuje Kramplová s tým, že prezidentka zase raz prejavila svoj selektívny súcit. Na jednej strane podľa Kramplovej objavila súcit voči herečke, no nedokáže odsúdiť pomaly pol roka trvajúce útoky na ministerku kultúry.

„A to treba zdôrazniť, že voči ministerke kultúry Martine Šimkovičovej sa liberálna mafia dopúšťa absolútnych vulgárností, vyhrážania a zastrašovania,“prízvukuje Kramplová.

Facebook / Alojz Hlina

Kde je dôvod

Kramplová vysvetľuje aj fakt, že dôvodom prezidentkinho dvojitého metra je v Šimkovičovej zatvorení kohútika pre liberálne projekty a finančné toky nasmerovala do reálnej slovenskej kultúry. Aj Kramplová verí, že prezidentské voľby za týmto dvojitým metrom urobia definitívnu bodku.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik