Jasný Harabinov odkaz Pellegrinimu pred moratóriom
02 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Už jasnejšie to tretí najúspešnejší kandidát z prvého kola volieb prezidenta Štefan Harabin formulovať nemohol. Jeho voliči potrebujú od Petra Pellegriniho počuť to, čo ich osloví. Má to však háčik - vzhľadom na nadchádzajúce volebné mediálne moratórium pred druhým, finálnym kolom volieb, Peter Pellegrini má na to čas už iba do stredy do 24.00 hod.

Štefan Harabin sa v tomto zmysle prihovoril svojim priaznivcom takto:

"Milí priaznivci, neviem prečo Pellegrini doposiaľ neurobil jediný krok smerom k národnovlasteneckému voličovi. Nepochybujem o tom, že národnovlastenecký volič má väčšie ambície ako len nezvoliť Korčoka."

Argument Forróom

"Trojpercentný Forró dojednal s Pellegrinim podporu výmenou za maďarské požiadavky a národnovlasteneckí voliči, ktorých je určite viac ako dvanásť percent, nemajú dostať nič?" Pýta sa v statuse Štefan Harabin. "To skutočne jedinou ambíciou národnovlasteneckého voliča je len poraziť Korčoka?" zdôraznil opakovane.

Zreteľný a zrozumiteľný odkaz

"Som toho názoru, že ak Pellegrini národnovlasteneckého voliča osloví a urobí to dostatočne vierohodne, tak jeho hlas určite mať bude. Pellegrini ale musí presvedčiť mojich voličov, nie mňa. Ich hlasy potrebuje, ten jeden môj by ho aj tak nespasil." konči svoju nepriamu výzvu Petrovi Pellegrinimu a jeho volebnému štábu v mene svojich voličov Štefan Harabin.

Korčok, to je chodiace amnestovanie zločinov proti Slovensku
Generál Jozef Viktorín z Republiky opäť raz "po lopate". Podľa jeho statusu na sociálnej sieti to naozaj vyzerá tak, že "médiá hlavného prúdu robia kampaň Korčokovi, ako keby si zaplatil nie reklamný priestor, ale celé redakcie aj s... Čítať ďalej
02 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.