Sviatky nesviatky, nech žije chorobná nenávisť
01 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Sociálne siete stíchli, zmĺkli. Väčšina z nás si navzájom želala pokojné a pekné sviatky. No niektorých akoby sa odkaz Veľkej noci ani nedotkol. Ten odkaz, ktorý hovorí o dôsledkoch  vražednej nenávisti. Svedčia o tom aj statusy na profiloch našťastie už len bývalých dvoch "politikov".

"Jaro Naď" píše o "mafii zo smerohlasu", o tom, že "poďme všetci o týždeň voliť Ivana, nech týchto nechutných rusofilných mafošov pošleme postupne definitívne do čerta!" Rastislav Káčer zas o "handrách, klamároch a sráčoch". Paradoxne o vetu ďalej sa pýta čitateľa: "toto je váš svet"? Veru, je to úbohý svet citovaných pánov.

Naďov "kultúrny" sviatočný dodatok

"Nech sa ukáže pán Žilinka, že nie je len pajác, ktorý slúži Rusom a mafii SmeroHlasu…" píše v inom statuse ten, ktorý občanov nazýval opicami a dezolátmi.

"Sofistikovaná" nízkosť Káčera

Bývalý diplomat? "Podpora Tarabu a Gyimesiho je čerešňa na torte. Už chýba len podpora Mussoliniho, Stalina, Husáka a Dr. Tisa. Viktor I. už podporil svojho ašpiranta na dočasného správcu Felvidéku (viac ako Róbert IV) a Vladimír sa v zlatom bunkri len tajomne usmieva, ako Mona Lisa. Питер Молодец." Toto sú nie práve diplomatické výpotky pravého Káčera. Tiež z jeho ďalšieho statusu. Málokto tak v poslednom čase urazil Slovensko ako on. Dokonca ani ním citovaný Orbán nie.

KORČOK SA ZAČAL OHÁŇAŤ SLOVENSKOU VLAKOU! Gyimesi i Greksa ho zotreli, ako upratovačka podlahu (VIDEO)
Že by to Ivan Korčok s tým svojim vlastenectvom myslel vážne? Len nedávno v sebe objavil „vlastenca nového typu“ a Bielu sobotu aj so svojimi priaznivcami strávil výstupom k Štefánikovej mohyle na Bradlo, kde si niesol aj Slovenskú vlajku. Lenže... Čítať ďalej
01 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.