KORČOK BIJE NA POPLACH! A Mladí proti fašizmu mu musia zháňať SENIOROV (VIDEO)
01 | 04 | 2024 I Dušan Janek

Mladí proti fašizmu zrazu potrebujú starých ľudí . A to ich chceli dať ešte pred pár mesiacmi utratiť! Mladí proti fašizmu, prokorčovsky a liberalisticky našponovaná organizácia zrazu hľadá seniorov, ktorých by ešte prednedávnom odstavila od dôchodkov. Ešte pred pár mesiacmi tvrdili, že to, čo pre nich robí štát je „nadštandardné“ a ušetrili by na nich posledný groš. Zosmiešňovali ich spoločenský význam. Zrazu obrátili kormidlo.

Organizácia „Mladí proti fašizmu“ apelujú na sociálnej sieti a žiadajú seniorov, aby natočili krátke vyjadrenie vo forme videa, ktoré by mohli následne použiť, rozumej zneužiť, na sociálnych sieťach. Túto organizáciu, ktorú možno označiť za mimovládnu, podporovanú určite nie práve najtransparentnejším spôsobom chce využiť Ivan Korčok vo svojej ponižujúcej, ale pragmatickej prezidentskej agitke. A preto si zmyslel, aby aktivovali aj tú časť obyvateľstva, ktorej preto, že jej záleží na „budúcnosti omladiny“ prekročí zdravé uvažovanie a jednoducho sa obetuje.

Hovorcom organizácie na sociálnych sieťach je politický „pamätník“ Marek Mach

„Objektívny a nestranný“ Marek Mach tvrdí, že je objektívny a nikoho neodrádza. Okamžite však pripomína, že ak niekto „obdivuje“ Fica, jeho rád mať nebude. Chlapec s páperím na tvári však tvrdí, že to všetko je iba v prospech demokracie a nie je nikoho nepriateľom a tvrdí, že nemieni z nikoho robiť hlupáka. Spomína na zmluvu s americkou armádou, ktorú zosnovala bývalá vláda a evidentne prejavuje pobúrenie nad okupáciou armád NATO, ktorú schvaľovala tak prezidentka ako aj minister obrany Jaroslav Naď. Prezidentka, ktorá pôvodne považovala prítomnosť vojsk NATO za porušenie suverenity národa si vtedy nakakala do vlastného hniezda. To ale chlapcovi s akné na tvári nevadí.

SMER – SSD „strašili“, že bude vojna

Marek Mach popiera, že geopolitické prognózy zo strany SMER – SSD boli iba strašením. Možno by si ako jarý chlapec zaslúžil vziať do rúk samopal a vydať sa na Ukrajinu, kde je podľa neho všetko v evidentnom poriadku a kam chcú poslať práve omladinu jeho razenia ako mäso do mäsomlynčekov. Alebo by v takom prípade obrátil názor a vymenil si plienky? Marek Mach argumentuje úryvkami z Denníka N. Jeho informovanosť je asi na takej úrovni, ako informácie, šírené práve touto mainstreamovou stokou.

„Namiesto toho, aby sa zaujímali o občanov, tak posledného štvťroka len svojich kamošov,“ tvrdí Mach. Keby nebol ešte počas doby vládnutia Matoviča, Hegera a Naďa kojencov, spomenul by si, kto, ako a koho za ich éry riešil a že práve tejto garnitúre bolo celé Slovensko ukradnuté.

 

Argumentácia Mareka Macha postráda akýkoľvek zmysel a je iba úbohou propagandou omladiny, ktorej vo večierke ešte nemôžu predať ani nealkoholické pivo. No ako objektívny poradca na záver svojho príspevku, ktorý nemá haniť žiadne strany zosmiešňuje otvorenie strany SMER – SSD, HLAS – SD a SNS. Marek... svojim konaním zosmiešňuješ nielen zdravý rozum voličov, ignoruješ demokratické výsledky volieb, snažíš sa o štátny prevrat, ale si predovšetkým nástrojom zosmiešňujúcim samého seba. A to si členom hnutia „Mladí proti fašizmu“, pričom tvoja agenda je skôr prejavom politickej demagógie...

Harabin: Progresívne Slovensko hádže staršiu generáciu do starého železa. "Vyciciavajú štát!
Progresívci sa v parlamente minulý týždeň vyfarbili svojimi teóriami o nepriaznivom dopade 13. dôchodku. O ich katanských „prosociálnych“ tendenciách, keď nehľadia na budúcnosť slovenských občanov a neúcte voči tak starším poberateľom penzie ako i... Čítať ďalej
23 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik