SEDEM SMRTEĽNÝCH HRIECHOV IVANA KORČOKA
01 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Směr-SSD) pod „siedmimi smrtelnými hriechmi" zhrnul, čo je podľa neho zač prezidentský kandidát Ivan Korčok. Nabáda nás preto - musíme ho poraziť. Všetci musíme ísť v druhom kole voliť Petra Pellegriniho - za Slovensko, za mier, žiada vo svojom videu na sociálnych sieťach Blaha. Každý, kto zostane doma, dáva podľa Blahu hlas „najväčšiemu podliakovi v slovenskej politike“, Ivanovi Korčokovi. Ktoré sú to, tie Korčokove hriechy?

Ľuboš Blaha Korčokovi vyčíta podporu vojnových konfliktov, farizejstvo, to, že roky funguje proti Slovensku, ale aj fakt, že okrem prezliekania kabátov vie veľmi dobre klamať. Popri tom ho Blaha vidí, ako totalitného extrémistu a "mäsiara", kým Peter Pellegrini je kandidát mieru.

Vojnový štváč

Ľuboš Blaha pripomína, že práve Ivan Korčok v r. 1999 s Balkánskou mäsiarkou vyjednával prelet amerických stíhačiek ponad Slovensko, aby mohli bombardovať Srbsko. Rovnaký Korčok vypracoval materiál podpory Dzurindovej vlády pre americkú agresiu v Iraku.

„Bol to on, kto nás od prvého dňa ženie do vojny proti Rusku, aby mohli zarábať americké zbrojovky. Ak niečo vyzerá, ako vojnový štváč, kváka, ako vojnový štváč, chodí, ako vojnový štváč, tak je to vojnový štváč Korčok,“ poznamenáva Blaha.

Požiadavky na dobrého prezidenta podľa poslanca Farkašovského
"Rozmýšľajme, nedajme sa balamutiť médiami." Vyzýva čitateľov na webovom sídle Slovenskej národnej rady jej poslanec NR SR Karol Farkašovský. "Pri voľbe prezidenta má každý svoje kritériá. Možno sa v niektorých aj zhodneme. Tak sa podelím o tie... Čítať ďalej
01 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Farizej

Podpredseda parlamentu pripomína, že práve Ivan Korčok pred pár rokmi pozval Sergeja Lavrova na konferenciu GLOBSEC do Bratislavy v čase, keď Rusko anektovalo Krym. Pritom v súčasnosti vyčíta ministrovi zahraničia Blanárovi, že si s Lavrovom v rámci vzájomných rokovaní podali ruku. Lenže to si Korčok vie odôvodniť, že to nebolo prekážkou v dialógu, ale jeho súčasťou. To je podľa Blahu maximálne farizejstvo.

Ako ďalší dôkaz Korčokovho farizejstva Blaha uvádza, že hoci sa Korčok vehementne hlási k „bratislavskej kaviarni“, keď tá organizovala Kuciakiádu ako majdan, Korčok sedel vo Ficovej vláde a odišiel až keď bol vymenovaný za veľvyslanca v USA.

Protislovenský Judáš

„V roku 2022 bol spolu s Naďom podpísať do Ameriky judášsku a nevýhodnú „obrannú“ dohodu s USA, ktorá Slovensko zbavuje suverenity nad svojim územím,“pripomína Blaha len jedno Korčokovo judášstvo, ku ktorému pridáva nedávne vyjadrenie o zbavenia sa veta v EÚ, čo by malo veľmi neblahý dopad na naše možnosti rozhodovať o sebe.

Prezliekač kabátov

Podpredseda parlamentu nezabudol ani na fakt, že Ivan Korčok slúžil všetkým vládam od Mečiara, cez Dzurindu, Radičovú, Fica, Pellegriniho až po Matoviča.

„Keby žil v časoch Vojtecha Tuku, tak by Tukovi v taštičke nosil hákové kríže,“myslí si Blaha a dodáva, že Korčok sa obzvlášť vtieral Ficovi a Pellegrinimu.

KORČOK BIJE NA POPLACH! A Mladí proti fašizmu mu musia zháňať SENIOROV (VIDEO)
Mladí proti fašizmu zrazu potrebujú starých ľudí . A to ich chceli dať ešte pred pár mesiacmi utratiť! Mladí proti fašizmu, prokorčovsky a liberalisticky našponovaná organizácia zrazu hľadá seniorov, ktorých by ešte prednedávnom odstavila od... Čítať ďalej
01 | 04 | 2024 | Dušan Janek

Notorický klamár

Ľuboš Blaha pripomína, že v r. 2019 spoločne s Andrejom Kiskom v New Yorku navštívili Sorosa, no teraz to popiera. Korčok navyše klamal aj o slovenskom občanovi Hambálkovi, na ktorého ako na jediného boli uvalené európske sankcie a doslova mu to zničilo život.

Video Ľuboš Blaha
„Kto urobí takéto svinstvo? Iba absolútny podliak,“ poznamenáva podpredseda NR SR.

Totalitný extrémista

Blaha o Korčokovi tvrdí, že nenávidí polovicu národa, ktorá volila súčasnú vládu a kým Peter Pellegrini je predstaviteľom umiernenej ľavice, Korčok je „vyhranený neoliberálny pravicový radikál“, ktorý chce byť v konflikte s vládou. Nezabúda mu vytknúť ani fakt, že by alternatívnym médiám zobral slobodu vo vyjadrovaní sa.

„Korčok je nebezpečný totalitár, ktorý nemá ani elementárnu úctu k opačným názorom,“ hovorí Blaha a pripomína aj to, ako počas pôsobenia v kresle ministra Korčok napádal Maďarov.

Mäsiar

Blaha pripomína, že konflikt v Gaze už má „na svedomí“ toľko obetí, koľko ľudí žije v menšom slovenskom meste, no Ivan Korčok tieto zverstvá považuje za „legitímnu odpoveď“. Blahu to však neprekvapuje, vzhľadom na Korčokov postoj k Juhoslávii či k Iraku.

„Je to mäsiar s krvavými paprčami a obklopuje sa presne takými monštrami, ako je on sám. Dzurindom, Demešom, Šimečkom, či Naďom,“ pripomína Blaha.

ODPADNETE! Korčok a jeho PEVNÉ a NEMENNÉ postoje (VIDEO)
Progresívno-liberálny kandidát na prezidenta Ivan Korčok sa opäť raz predviedol! Konkrétne predviedol, že nedokáže konkrétne odpovedať ani na základné otázky. Čo sme sa dozvedeli? Vy sa z toho viete vysomáriť? <iframe... Čítať ďalej
31 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Na záver Blaha konštatuje, že Slováci musia chrániť pokoj a mier, pričom Korčok by priniesol presný opak.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik