AKTUÁLNE POZOR, čo jete cez sviatky! Z predaja museli STIAHNUŤ 3 POTRAVINY: Hrozia ZDRAVOTNÉ problémy
31 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

Na pulty predajní sa opäť dostali problematické produkty. Reťazec METRO oznamuje, že z predaja stiahol viaceré výrobky od jedného dodávateľa, informujú regiony.sk.

Dôvodom je to, že v uvedených výrobkoch boli analýzou zistené stopy mliečnej bielkoviny, ktoré nie sú deklarované v označení. U alergikov to môže vyvolať zdravotné problémy.

Ako uvádza obchodník na svojom webe, z ponuky stiahol produkty od dodávateľa JAV-AKC SRO. Konkrétne ide o Mleté oškvarky 250g, Bravčové oškvarky mleté 5 kg a ARO Bravčová masť 500 g. Spomínaný nedostatok sa týka šarží uvedených v tabuľke. 

“Ak ste si uvedené šarže zakúpili a máte ich k dispozícii, prosíme Vás, aby ste ich v prípade alergie na mliečnu bielkovinu nekonzumovali,” uvádza reťazec.

 

 

Zdroj: metro.sk

Vrátia vám peniaze

Výrobky si zákazníci mohli zakúpiť v čase od 16.1.2024 do 28.3.2024. “Výrobky môžete
vrátiť v ktoromkoľvek veľkoobchodnom stredisku METRO Cash &Carry SR. Zároveň Vás chceme požiadať, aby ste informovali tiež svojich partnerov/zákazníkov a prevzali výrobky späť. Za zakúpené výrobky Vám budú na základe predajného dokladu vrátené peniaze. Vrátenie je možné do 7.4.2024,” informuje obchodník.

Zároveň dodáva, že v prípade, ak nie ste z akéhokoľvek dôvodu schopný predajný doklad predložiť, pre urýchlenie pri vrátení výrobku požiadajte obsluhu zákazníckej recepcie o výnimočné vystavenie duplikátu dokladu. Za spôsobené nepríjemnosti sa spoločnosť METRO Cash & Carry SR ospravedlňuje.

AKTUÁLNE Viaceré banky aj operátor opäť ZVYŠUJÚ ceny a zavádzajú NOVÉ poplatky!
Priplatíte si aj za základné služby! Neustále zvyšovanie cien neobišlo ani banky či operátorov. Pripravte sa, že už čoskoro zaplatíte viac aj za základné služby, ktoré pravidelne využívate. Portál regiony.zoznam.sk pripravil praktický prehľad. K... Čítať ďalej
31 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik