Korčok upozorňuje na falošnú stránku. Dostal STUDENÚ sprchu!
30 | 03 | 2024 I Ivan Mihale

Kandidát na prezidenta Ivan Korčok upozorňuje na falošný web s jeho menom a avizuje podanie trestného oznámenia. Jeho reálna webová stránka zároveň čelí hekerským útokom. TASR o tom informovali z Korčokovho tímu.

"Do konca kampane zostáva ešte týždeň a pravdepodobnosť, že podobné pokusy sa budú množiť, je vysoká. Dajte prosím na svoj zdravý úsudok a nenechajte sa týmito trápnymi pokusmi ovplyvniť," uviedol Korčok v súvislosti s falošným webom.

Zároveň oznámil, že jeho skutočná stránka je v sobotu pre hekerské útoky nedostupná.

Pellegrini odmieta spojitosť s útokmi na stránku

Dôrazne odmietame zavádzajúce výroky Ivana Korčoka, v ktorých spája údajné útoky na svoje stránky s kampaňou Petra Pellegriniho. Rovnakou logikou by sme mohli tvrdiť, že samotný Ivan Korčok stojí za celou nechutnou antikampaňou, ktorú voči Petrovi Pellegrinimu vedú Korčokovi podporovatelia vrátane Igora Matoviča.

Svojím arogantným vystupovaním a neustálym rozdeľovaním spoločnosti sa Ivan Korčok sám dávno diskvalifikoval na pozíciu prezidenta, ktorý má zastupovať všetkých ľudí na Slovensku. Tomuto obrazu netreba pomáhať žiadnou antikampaňou - dokonale to zvládnu jeho politickí podporovatelia Šimečka, Sulík, Heger, Matovič, Naď, Budaj, Šeliga či Dzurinda, ktorí zdevastovali Slovensko a celé roky rozdeľujú národ na "dobrých a zlých", "slušných a neslušných", "demokratických a nedemokratických". Presne toto čaká Slovensko ďalších päť rokov po prípadnom zvolení Ivana Korčoka.

Na margo údajných hackerských útokov len pripomíname, že Progresívne Slovensko, ktoré celé mesiace organizovalo protivládne mítingy na podporu Ivana Korčoka, prišlo niekoľko dní pred poslednými parlamentnými voľbami s rovnako bombastickou správou, že jeho web napadli hackeri. Nikdy sme sa nedozvedeli, ako to bolo v skutočnosti, pretože to progresívcom v kampani zjavne nepomohlo, a tak celý "útok" išiel po voľbách do stratena. Rovnaký scenár dnes skúša pán Korčok a rovnaký bude aj výsledok.

Gyimesi vám VYRAZÍ DYCH: Boľševici z červeného Denníka N AKO ZA KOMUNIZMU! (VIDEO+FOTO)
Doslova sa nám vyhrážajú, nedovoľme to! Podpredseda strany Aliancia Győrgy Gyimesi upozorňuje, čo Slovensku hrozí v prípade, že by sme si zvolili progresívno-liberálneho kandidáta. Gyimesi pritom vychádza len z toho, čo o Ivanovi Korčokovi... Čítať ďalej
29 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik