Denník N PRERAZIL ĎALŠIE DNO! Snažil sa našiť na Pellegriniho ďalšiu z absurdných káuz (VIDEO)
31 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Denník N je už v panike! Najnovšie sa uchýlil k vyťahovaniu absurdných káuz a argumentov. Tentoraz chcel nachytať Petra Pellegriniho (HLAS-SD) na hruškách tým, že chcel spochybniť jeho informovanosť o lete, ktorý absolvoval pri služobnej ceste vykonávanej pri pracovných povinnostiach jedného z najvyššie postavených činiteľov Slovenskej republiky. Novinárovi Denníka N nevyhovuje, že Peter Pellegrini použil lietadlo, ktoré je pod správou prevádzkovateľa Petra Náhlika.

Peter Pellegrini na adresu zástupcu Denníka N reagoval jednoducho: „V čom je problém? Objednal som si dopravu, pretože sa nedá technicky zvládnuť, aby som robil rozhovor o 10:03 v Bratislave a o 17:20 som mal veľký míting v Kráľovskom Chlmci, ktorý som nemohol zrušiť,“ pripomenul žurnalistovi z Denníka N zemepisné fakty o Slovenskej republike. Len pre priblíženie, vzdialenosť z Bratislavy do Kráľovského Chlmca je 510 km.

„Inak, ako využiť letecký prostriedok sa to využiť ani nedá... Tak ako v minulosti, tak aj teraz som požiadal agentúru, aby zariadila let na malom dopravnom lietadle. Leto stojí dokopy spiatočne asi 1 600 € plus DPH, ktorý riadne uhradíme. Ja si myslím, že keby to bolo lietadlo Donalda Trumpa, pokiaľ zaň normálne zaplatím, využijem ho na to, aby som sa dostal na míting, ktorý by som inak musel zrušiť, nevidím dôvod, prečo by som mal vedieť, kto je alebo nie je majiteľom nejakého lietadla. Nezaujímam sa o to, neskúmam ani pomery vlastníkov a mojich poslancov,“ uviedol do obrazu podpichovačného „publicistu“ z Denníka N, ktorý si stále snaží nájsť dôvod ako skompromitovať vládu a členov koalície.

Denník N ale stále dokazuje, že v základných faktoch mieša hrušky s jablkami

Žurnalista z mainstreamového plátku však pripomenul, že údaje o nákladoch na let nie sú na transparentnom účte Petra Pellegriniho, ktorý mu musel ozrejmiť skutočnosť, že táto cesta nebola súčasťou jeho prezidentskej kampane. Všetky údaje o nákladoch, ktoré boli vynaložené zo strany HLAS-SD sú uvedené v účtovníctve. Údaje o faktúrach Pellegriniho strana pred nikým neskrýva. Upozornil preto, aby sa Denník N nesnažil z hlúpostí vydolovať kauzu.

„Išiel som malým lietadlom, nie je to žiadny Boeing. Náklady sú 1 600 €. Musel som to takto vyriešiť, žiaľ, autom by som cestu nemohol stihnúť aj keby som išiel rýchlosťou 300/km za hodinu. Pokiaľ ja si za to platím a bude to súčasť vyúčtovania mojej kampane, nevidím dôvod, aby sme sa k tomu viac vyjadrovali...“ uzemnil Peter Pellegriniho dotieravého pisálka z Denníka N.

Tomáš Taraba si tiež neodpustil pár slov na adresu hlúpych otázok kladených mainstreamovými médiami

„Rád by som sa k tomu vyjadril, pretože toto je exemplárny príklad farizejstva. Mali sme tu raz prezidenta, volal sa pán Kiska, ktorý lietal z Popradu do Košíc veľkým Airbusom, lietadlom, ktorý sa používa na dvoj až štvorhodinové lety. On si lietal... Mali sme prezidenta, ktorý sa tváril, že si chodil vlakom, no na každom moste musel byť ochrankár a sprevádzala ho kolóna áut. Tomuto sa povie farizejstvo. Ja tiež veľmi dobre viem, aké je to za deň sa presunúť. Tieto malé lietadlá majú spotrebu osem litrov. Je to oveľa flexibilnejšie, lacnejšie na to, keď potrebujete urobiť veľmi veľa stretnutí,“ uviedol Tomáš Taraba.

K takémuto farizejstvu sa postavil minister životného prostredia rázne a veľmi negatívne

„Mali ste tu vášho prezidenta Andreja Kisku, ktorý tu mrhal peniazmi, chodil na kávičky lietadlami, premával sa po Slovensku Airbusom, nikomu z vás to nevadilo, nepísali ste o tom. Práve na tomto môže národný volič vidieť, že keď nepôjdete voliť národného voliča, budete voliť Korčoka, ktorý povedal, že rozloží národnú koalíciu a povedal to predseda predseda SaS,“ povedal Tomáš Taraba. Na tomto jasne ukázal, že Peter Pellegrini nepatrí do tohto protinárodného tábora. Predseda strany HLAS-SD ešte dodal, že ak využíva majetok cudzieho človeka, je jeho povinnosťou to uviesť v majetkovom priznaní, tak ako to urobil dosiaľ vždy a bude to robiť aj v budúcnosti, čím dodrží zákon, no zverovať sa s tým novinárom z Denníka N určite nebude.

Boris Kollár vyprášil kabát propagandistom z Denníka N (VIDEO)
Boris Kollár (Sme rodina) sa oprel do stoky slovenskej publicistiky, top rozdávačov právd a mediálnych švindliarov, ktorí menia názory nie zo dňa na deň, ale snáď až z hodiny na hodinu. Hoci ani Boris nie je žiaden baránok, v pokoji domova si... Čítať ďalej
29 | 03 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik