Gyimesi vám VYRAZÍ DYCH: Boľševici z červeného Denníka N AKO ZA KOMUNIZMU! (VIDEO+FOTO)
29 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Doslova sa nám vyhrážajú, nedovoľme to! Podpredseda strany Aliancia Győrgy Gyimesi upozorňuje, čo Slovensku hrozí v prípade, že by sme si zvolili progresívno-liberálneho kandidáta. Gyimesi pritom vychádza len z toho, čo o Ivanovi Korčokovi prezrádzajú jeho vlastné výroky a výroky tých, ktorí mu v kampani vyjadrili podporu. No čo si všimol na záver vám naozaj vyrazí dych!

Gyimesi upozorňuje, že Dzurindovci už teraz vyzvali Zuzanu Čaputovú a jej nástupcu, aby vláde odňali právomoci podpisovať medzinárodné zmluvy.

„Tie na vládu delegujú prezidenti v zmysle článku 102 Ústavy SR. Naša konzervatívna vláda by tak navyše nemohla zastupovať Slovensko ani na samitoch EÚ a iných medzinárodných fórach,“ varuje Gyimesi.

„Doslova sa nám vyhrážajú, že v prípade progresívneho prezidenta by boli vláde na strane mieru odňaté právomoci, ktoré vláda od samostatnosti Slovenska vždy vykonávala. Ak to prejde a Slovensko si zvolí progresívneho prezidenta, namiesto národnej vlády môžeme mať vládu centralizovanú a prísť o právo veta v EÚ,“ obáva sa Gyimesi. Pripomína, že naďalej by bola podporovaná vojna a sankcie, ktoré sú síce uvalené na Rusko, no likvidujú čoraz viac práve nás.

Česi o Slovensku: KONIEC KLANU ČAPUTOVCOV!
Jiří Weigl, ekonóm a riaditeľ Inštitútu Václava Klausa, hodnotí výsledok prvého kola prezidentských volieb na Slovensku podľa očakávania. Napriek víťazstvu Ivana Korčoka je Weigl presvedčený, že Peter Pellegrini je v druhom kole miernym favoritom.... Čítať ďalej
29 | 03 | 2024 | Gabriela Fedičová

„Zároveň môžeme prísť aj o právo na hotovosť. Stručne povedané, všetko, čo je ešte národné, konzervatívne, mierové a suverénne, sa stane bruselským, vysvetľuje Gyimesi s tým, že Brusel už západné ekonomiky zničil, teraz by podľa neho pokojne nechal „vykrvácať“ aj Slovensko.

„Nedovoľme, aby sa Slovensko dostalo do rúk progresívnych síl. Dajme krajine dôstojného, silného a konzervatívneho prezidenta,“vyzýva Gyimesi.

Usilovný Denník N

Podpredseda Aliancie si všimol aj podivné praktiky liberálnych médií. "Boľševici z červeného Denníka N americkými metódami udupávajú národné záujmy - zatiaľ len mediálne. Za pár hodín 17 negatívnych článkov s nadpisom Pellegrini. Ako za komunizmu. Nepriateľ je identifikovaný — všetkými prostredkami ho musíme zničiť v mene hesla “Progresivizmus na večné časy a nikdy inak”!"

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik