DVE OBROVSKÉ TRAGÉDIE na železnici: Dvaja ľudia ZOMRELI na koľajniciach
29 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

Železnice si vyžiadali ďalšie ľudské životy. V priebehu niekoľkých dní prišli o život dvaja ľudia na koľajniciach. Jedna tragédia sa stala v Trenčianskom kraji a druhá na východe Slovenska, informujú regiony.sk.

Včera, vo štvrtok (28.3.), vo večerných hodinách usmrtil vlak osobu neoprávnene sa pohybujúcu v koľajisku v úseku Kostoľany nad Hornádom – Kysak. Ako informovala Železničná spoločnosť Slovensko, z dôvodu tohto nešťastia bola železničná doprava obmedzená.

Druhá tragická nehoda sa stala len pár dní predtým (pondelok 25.3.) na trati v úseku Dubnica nad Váhom – Trenčianska Teplá. Pred prichádzajúci vlak si mal ľahnúť 47-ročný muž. Podľa informácií portálu noviny.sk išlo o 47-ročného Vladimíra.

Preliezol cez dieru v plote, vlak už nemal šancu zabrzdiť

Osobný vlak vyrazil z Dubnice nad Váhom krátko po 16:00 hod., no po necelých 800 metroch musel rušňovodič zatiahnuť rýchlobrzdu. Všimol si muža na trati, zrážke už však nedokázal zabrániť. 

“V úseku trate Dubnica nad Váhom – Trenčianska Teplá došlo k zrážke osobného vlaku s osobou, ktorá sa neoprávnene pohybovala v koľajisku,” informovala Lucia Lizáková z odboru komunikácie a marketingu Železníc Slovenskej republiky.

OBROVSKÁ TRAGÉDIA! Zrútil sa autobus s kresťanmi. Prežilo len jedno dieťa (FOTO)
Veľkonočný zázrak! Autobus kresťanov smerujúci na veľkonočné bohoslužby sa zrútil z mosta a zabil všetkých okrem jedného dieťaťa, ktoré ako zázrakom prežilo, informuje americký portál Breitbart. Autobus so 46 kresťanmi na palube vo štvrtok zišiel... Čítať ďalej
29 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Muž sa mal na železničnú trať dostať cez priechod v betónovom plote. Domáci potvrdili, že si tadiaľ skracujú cestu cez koľajnice, napriek tomu, že je to nebezpečné a zakázané. Podľa svedkov obeť nechcela prejsť, ale krátko pred príchodom vlaku si ľahla na trať.

Cestujúci z vlaku museli vystúpiť a využiť náhradný spoj. Z dôvodu nehody bolo odrieknutých dvanásť vlakov. Polícia aj v tomto príde začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik