Belousovová si pri TOMTO spomenula na legendárnu facku (VIDEO)
30 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Anna Belousovová je za roky svojho pôsobenia v politike známa tým, že veci hovorí „z mosta do prosta“. Teda tak, ako ich ona vidí, bez politickej korektnosti. Preto neprekvapuje ani jej najnovší status, v ktorom deklaruje „nevoľnosť“ z ľudí, ktorí podporujú prezidentského kandidáta Ivana Korčoka.

Belousovová vo svojom statuse konštatuje, že v politike človek stretne aj psychicky narušených ľudí a ako príklad uvádza Igora Matoviča – ten v predvečer najväčších kresťanských sviatkov nechutne ohovára Petra Pellegriniho a používa na to obzvlášť nevkusné informácie, ktoré aj keby boli pravdou, na verejnosť nepatria. Belousovová Matovičovi pár vetami zrátala jeho prešľapy v politike a súčasné farizejstvo. Spomenula si na facku, ktorú od nej utŕžil, no vzápätí konštatuje, že chorých ľudí biť netreba. Treba im čosi iné.

V politike sa človek stretáva s rôznymi ľuďmi.

„Ako sa hovorí, politika priťahuje viac ako iné povolania aj psychicky narušených, no to, čo predviedol dnes Matovič, je už naozaj na hospitalizáciu na psychiatrii,“poznamenáva politička reagujúc na nástenku zmieneného politika. Ten na svojom FB profile zverejňuje citácie z Písma a zároveň si podľa Belousovovej si s úchylným výrazom na tvári užíva ohováranie Petra  Pellegriniho.

Hlas ľudu: Tak a teraz počúvajte, vy všetci šimečkovskí moralisti, čo kričíte UKRIŽUJ!
Počúvajte všetci , čo vám prekáža Peter Pellegrini! Všetci, čo vám prekáža jeho vyjadrenie, že ak sa stane prezidentom, po jeho boku nebude prvá dáma ani nikto iný. Vy všetci, čo prekračujete hranicu slušnosti, vy všetci počúvajte! Počúvajte... Čítať ďalej
29 | 03 | 2024 | Mária Škultétyová

Čo sa jej tak znepáčilo?

„Ako Pellegrini zatajil lietadlo svojho milenca. O tomto progresívne redakcie písať nebudú, lebo takému životu fandia … ale ľudia na kresťanskom Slovensku si zaslúžia poznať pravdu,“píše Igor Matovič na svojom facebookovom profile rozvíjajúc svoje myšlienky v dvojminútovom videu. Matovič vo svojom videu nechutne rozoberá súkromné záležitosti prezidentského kandidáta, ktoré rozhodne nepatria na verejnosť.

Zrátala mu to

„Typický farizej, ktorý sám seba vníma ako spasiteľa a kvôli utkvelým predstavám jeho chorej mysle sme tu zažívali skoro štyri roky doslova každodenné desi a peklo. Jeho atómovky a ďalšie hlúpe nápady počas covidu spôsobili smrť tisícom ľudí. Za jeho hlúposť a neodbornosť na poste premiéra a ministra financií sme tiež draho zaplatili. Plné ústa kresťanstva a srdce plné nenávisti a závisti,“nešetrí Belousovová Matoviča.

Vedel si to načasovať

„Táto hanba všetkých kresťanov si vypustenie svojich špinavých ohováračiek načasoval v predvečer najväčšieho kresťanského sviatku - Veľkonočný sviatkov. Jemu už totiž nie je nič sväté. Aký kandidát, takí podporovatelia, však pán Korčok?  Som presvedčená, že Matoviča použil na túto špinavú robotu volebný štáb Korčoka. Typická ukážka tej ich "slušnosti". Slušnému človeku sa z vás pán Korčok musí obracať žalúdok,“ myslí si kandidátka na europoslankyňu, ktorej sa pri pohľade na Matovičovo video vybavili spomienky na incident, kedy od nej dostal facku.

„Zaslúžil by si! No potom ma napadlo, že psychicky chorých biť netreba. Treba ich liečiť a hlavne separovať z verejného života!,“ uzatvára Belousovová.

Vyplašenú šelmu zachytili na VIDEU. Medveď UNIKAL pred autom
Našu najväčšiu šelmu sa podarilo natočiť na cestnom sedle Vagnár (okres Brezno). Už niekoľko dní platí na území desiatich okresov Banskobystrického kraja (Banská Bystrica, Brezno, Banská Štiavnica, Detva, Lučenec, Rimavská Sobota, Žarnovica, Žiar... Čítať ďalej
29 | 03 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik