KORČOK PRSKÁ AKO PRSKAVKA! Aj jeho mediálne úderky z Aktualít, Smečka a N-ka začínajú byť zúfalé
28 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

Maďari na Slovensku ohlásili podporu Petra Pellegriniho, Korčok prská ako prskavka na Silvestra. A čo čakal? Veď do Maďarov ako minister Matovičovej vlády iba rezal a rúbal do krve. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD).

Blaha upozorňuje, že po tom všetkom sa Korčok zrazu oháňa maďarskou menšinou. "Pripomína mi to Čaputovú, keď pred voľbami sľubovala, že nepodpíše obrannú dohodu s USA. A bum - podpísala do sekundy. Teraz bude Korčok robiť to isté. Bude klamať, že nechce poslať vojakov na Ukrajinu. A ak ho ľudia zvolia, okamžite obráti. Ako Čaputová. Veď ho dobre poznáme - je to had. Nenávidí Slovákov, nenávidí Maďarov a jediní, komu verne slúži, sú americkí militaristi."

Haló, vy ste si nevšimli, že už pár mesiacov spolu vládneme? 

Smerák upozorňuje Slovákov, aby si všimli, akí začínajú byť Korčok a jeho mediálne úderky z Aktualít, Smečka a N-ka zúfalí. "Najnovšie sa teatrálne čudujú, ako môžeme podporovať Petra Pellegriniho, keď sme ho v Smere pred voľbami kritizovali. Vyťahujú moje výroky z času, keď sme s Hlasom stranícky súperili pred parlamentnými voľbami, ako keby to negovalo našu aktuálnu podporu. Haló, vy ste si nevšimli, že už pár mesiacov spolu vládneme? No chápete - úplné prekvapčo, že sme v minulosti kritizovali Hlas. To má byť akože nejaké veľkolepé odhalenie? Gratulujem," krúti hlavou Blaha.

Smer, Kamenický, Blaha, Kaliňák, Takáč, Fico, Blanár, foto: FB/Smer

Politik pripúšťa, že medzi Smerom a Hlasom sú rozdiely, tobôž medzi Blahom a Pellegrinim. Obaja reprezentujú inú vetvu ľavicovej politiky. Ale aj malé decko si vie podľa neho zrátať, že Pellegrini je napriek výhradám Smeru stokrát lepší ako Korčok. Navyše, Pellegrini je inštinktívne umiernený politik. Má ďaleko bližšie k stredu ako Korčok, ktorý je radikálny pravičiar, liberál a vojnový štváč. 

Podľa Blahu je určite lepšie mať na pozícii prezidenta umierneného politika, ktorý dokáže spájať rozdelenú spoločnosť a nie nabudeného radikála Korčoka, ktorého už v okamihu jeho zvolenia bude nenávidieť polovica Slovenska.

Ideme poraziť extrémistu Korčoka!

"Ja viem, že sa Korčokove úderky snažia všetko zmanipulovať, ale ľudia nie sú hlúpi - vedia, že Smer podporuje Petra Pellegriniho. Iná cesta nie je. Buď vojna alebo mier. Niektorí ľudia už raz naleteli - uverili sladkým rečiam Čaputovej o DCA a potom sa chytali za hlavu. Tentoraz už nenaletia. Ani Slováci, ani Maďari. Ideme poraziť extrémistu Korčoka. V druhom kole volíme Pellegriniho!" - uzavrel Ľuboš Blaha.

Dobehla Korčoka jeho "ľudská" i "profesionálna" minulosť?
Bývalá poslankyňa NRSR Zuzana Kondrlíková Plháková má na štát ťažké srdce. Konkrétne na štát Matovičovej koalície, ktorý "chránil ľudí pred mafiami". A taktiež na Ivana Korčoka, ktorý bol v exponovanom čase ministrom zahraničných vecí a teda mal na... Čítať ďalej
27 | 03 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik