Nicholsonová BLÚZNI: Tak, ako Matovič Ficovi, vraj vyhrá Šutaj Eštok voľby Korčokovi
29 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Lucia môže iba snívať! Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová sa rada prezentuje svojimi jedovitými a jedovatými poznámkami na adresu politikov, ktorí si dovolia nemať rovnaký názor, ako ona. Tým sa rada prihovára formou akýchsi listov, príhovorov na Facebooku. Najnovšie si taký príhovor môže prečítať aj minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).

Lucia Ďuriš Nicholsonová ani pred koncom volebného obdobia neprekročila svoj tieň a politickému oponentovi povytýkala aj fakt, že Šutaj Eštok začínal svoju politickú kariéru u Kajetána Kičuru, ktorému „nosil tašku so zlatými tehličkami“. Vypenila zrejme aj pri vysielaní z Adriany, kde bol minister hosťom besedy vysielanej D. Kollárom. Všetky svoje zlyhania minister podľa europoslankyne kryje šírením strachu z terorizmu. Toho sa LĎN na Slovensku neobáva, respektíve nevidí žiadne riziko. Predpokladá preto víťazstvo Ivana Korčoka v druhom kole prezidentských volieb.

Populárne slov „podržtaška“

Europoslankyňa nechápe, ako minister urobil konkurz do Hlasu, no ako najviac pravdepodobná sa jej zdá možnosť, že niekomu podržal tašku.

„Predpokladám, že ste držali rôzne tašky, kým z vás urobili ministra vnútra, ktorý teraz striedavo drží tašku Pellegrinimu, Bombicovi, dezolátom a Rusku,“začína zostra europoslankyňa, ktorá pripomína, že Šutaj Eštok začínal kariéru u Kajetána Kičuru. Ďuriš Nicholsonová ovláda bývalým mainstreamom úspešne živený mýtus o Kičurových zlatých tehličkách.

VŠETKÝM NOVINÁROM, KTORÍ SI STÁLE MYLNE MYSLIA, ŽE SÚ NA TEJ “SPRÁVNEJ STRANE” (VIDEO)
Ešte pred policajtmi mi pred domom pofajčievali novinári! Dnes sa mnohí novinári bývalého mainstreamu tvária, že nechápu, prečo im Slováci prestávajú veriť. Kajetán Kičura je jedným zo symbolov toho, ako médiá bývalého mainstreamu podporovali... Čítať ďalej
13 | 03 | 2024 | Eka Balašková

Neoriginálna aj naďalej

„Tak dlho ste držali tašky, hubu a krok, že ste dnes najväčší macho man silového rezortu, ktorý si pokojne zvolá Bezpečnostnú radu. Napríklad vtedy, keď Pellegrini dostane nakladačku od Korčoka v prvom kole prezidentských volieb,“ píše Ďuriš Nicholsonová, podľa ktorej ide o nechutné zneužitie jeho ministerských právomocí. Hoci vedenie štátu nie raz vysvetlilo, prečo bola bezpečnostná rada zvolaná, aj europoslankyňa hovorí o zákernom šírení strachu medzi kresťanskými voličmi.

Stále nechápe

„By ma veľmi zaujímalo, aké priame nebezpečenstvo teroristických útokov hrozí Slovensku po tom, ako Rusov napadol Islamský štát. Žiadne. Šutaj Eštok sa potreboval zahrať na hrdinu, ktorý je pripravený pochytať všetkých islamských teroristov ako svojho času pochytal všetkých utečencov na maďarskej hranici,“nepokryte sa vysmieva europoslankyňa.

My pripomíname, že iba včera (štvrtok, 28.3.) Islamský štát oznámil, že bude podnikať ďalšie útoky na "židov a kresťanov" po celom svete. Hovorca IS vyzval "osamelých vlkov na útoky proti križiakom (kresťanom) a židom všade vo svete, predovšetkým v Európe, Spojených štátoch a v srdci židovského štátu. To už však europoslankyňu očividne nezaujíma, veď Eštok sa len hrá na hrdinu.

Vedma Lucia

„Ste na smiech, pán minister. Myslíte si, že ľudia žerú seno. Doplatíte na to vy, aj Pellegrini. Vaše hrkútanie si s medzinárodne hľadaným extrémistom Bombicom a zneužitie Bezpečnostnej rady štátu v prezidentskej kampani napokon zmobilizuje normálnych Slovákov, ktorí to v druhom kole hodia Ivanovi Korčokovi,“ predpovedá politička.

„Tak, ako Matovič vyhral voľby Ficovi, Šutaj Eštok vyhrá voľby Korčokovi. Teroristov si potom môžete chytať akurát tak na hovníku v obývačke pri Counter Strike,“uzatvára Ďuriš Nicholsonová

Polícia zvýši výkon služby v súvislosti s veľkonočnými sviatkami
Polícia zvýši výkon služby v súvislosti s veľkonočnými sviatkami. Urobí tak pre zvýšený pohyb chodcov a vodičov v cestnej premávke. Od štvrtka bude preto v teréne viac policajtov. Dohliadať budú na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Zvýšené... Čítať ďalej
28 | 03 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik