VIDELI STE, ČO ZA KREATÚRY SA HEMŽILI V KORČOKOVOM ŠTÁBE?
26 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Je mimoriadne zábavné, ako médiá robia z Korčoka "občianskeho" kandidáta. Čo je na ňom občianske, preboha? Pýta sa na to podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha na sociálnej sieti. Podľa neho sa stačí pozrieť, čo za kreatúry sa hemžili v jeho štábe počas volebnej noci a je jasné, koho je to kandidát.

Poslanec a podpredseda NR SR Ľuboš Blaha (Smer-SSD) uvažuje nad Ivanom Korčokom, ktorý sa prezentuje, ako občiansky kandidát na prezidenta. Videli ste, čo za kreatúry sa hemžili v Korčokovom štábe, pýta sa poslanec na Telegrame reagujúc na „osadenstvo“, ktoré počas volebnej noci oslavovalo s Korčokom v jeho centrále. Práve to, akí ľudia tam boli, Blahu donútilo ku konštatovaniu, že snahy o presviedčanie občanov, že Korčok je „občiansky“ kandidát, Ľuboša Blahu mimoriadne pobavilo.

Blaha si všimol v Korčokovom štábu ľudí, s ktorými Korčok sedel vo vláde, prípadne v koalícii. Aj z toho usudzuje, že Korčok nie je nijaký občiansky kandidát. Označuje ho však za kandidáta vojny a chaosu, čo vláda dokázala v uplynulých troch rokoch vo vláde Matoviča či Hegera. O tom, že je Korčok kandidát vojny, svedči podľa Blahu hlasovanie tých strán, ktoré ho podporujú, o mierovej rezolúcii ku konfliktu v Gaze. Blaha preto vyzýva, aby sme týchto ľudí už ku kormidlu nepustili.

ŠtBák, aj majdanista

„Vyrehlený Naď, ktorý protiústavne poslal MIG-y na Ukrajinu a zlikvidoval slovenskú armádu. Za to, aby ho Lloyd Austin pohladil po plešine. Vedľa neho eštebák Budaj, ktorý odovzdal ministerstvo mimovládkam a jeho "bylinožravé" medvede teraz ohrozujú ľudí po celom Slovensku. Pri Korčokovi sa ožierali Matovičov roztlieskavač Kňažko, Kiskov majdanista Šeliga a ďalšia háveď, ktorá má spolu s Matovičom na svedomí 20 tisíc mŕtvych Slovákov,“ nešetrí Korčokových kumpánov Blaha, podľa ktorého sa cez Korčoka chcú vrátiť späť tí, ktorí brali počas covidu ľuďom slobodu a hnali nás do vojny.

SLOVÁCI SPAMÄTAJTE SA! Na nevolenie nie je čas!
Marek Kurta (Republika) na svojej stránke Marek Kurta – Komentáre rozoberá sobotné prvé kolo prezidentských volieb. Vo svojom statuse upozorňuje okrem iného aj na fakt, že kým tábor Ivana Korčoka je maximálne mobilizovaný, ten druhý je nie len... Čítať ďalej
26 | 03 | 2024 | Eka Balašková

Korčok-nekorčok, z hrušky dole

„Korčok bol celý čas pri tom. Asistoval psychicky narušenému Matovičovi pri všetkých jeho kriminálnych aktoch. Žiaden "občiansky" kandidát, ale minister zločineckej Matovičovej vlády. On je kandidát bývalej vlády – bodka,“ hodnotí podpredseda Smeru

Otvorili dvere (aj) teroristom

„Táto ich pravicová vláda otvorila hranice dokorán a kvôli progresivistickej ideológii sa sem nakvartírovali migranti z celého sveta, aj teroristi z Tadžikistanu. Mimochodom, z tej istej krajiny, odkiaľ pochádzali aj tie zvery, čo spáchali teroristický útok v Moskve. Je jasné, že musíme konať. Stupeň bezpečnostného ohrozenia zvyšujú aj Francúzi. Slovensko musíme chrániť. Tomuto nerozumejú len Progresívci. A Korčok,“ varuje Blaha.

Hovoria za nich činy ... a hlasovania

„Následky zlyhaní pravicovej vlády budeme odstraňovať ešte dlhé roky. A to má Korčok tú drzosť sa ešte vracať? Po kanáloch by mal chodiť. Bol to on, kto podporoval izraelské masakry v Gaze. Dnes už sa v OSN otvorene hovorí o genocíde. Zločiny Izraela odsúdil celý svet. Ale Korčok a jeho kumpáni v parlamente ďalej podporujú vraždenie desiatok tisíc ľudí v Palestíne,“ nepáči sa podpredsedovi parlamentu. Ten vyčíta parlamentným kolegom z PS a SaS, že nezahlasovali za rezolúciu v Národnej rade, ktorá vyzýva k prímeriu v Gaze.

Nepusťme ich späť

„Sú to ľudia vojny. A keď budú môcť, do vojny nás naženú. Korčok by v paláci od prvého dňa robil všetko pre to, aby Slovensko zatiahol do vojny proti Rusku. Nie, on nie je  „občiansky" kandidát. On je kandidát vojny a chaosu. Vyhnali sme ich dverami, nedovoľme, aby sa vrátili späť oknom,“ píše tvrdo Blaha.

ĎALŠIE OBROVSKÉ FIASKO REMIŠOVEJ! (VIDEO)
Minula kopec peňazí na to, čo si viete aj vygoogliť! Hoci sa Veronika Remišová tvári, ako najväčší expert na všetko a špeciálne na investície, regionálny rozvoj a informatizáciu v galaxii, jej nástupca Richard Raši, ktorému ona nevie prísť na meno,... Čítať ďalej
26 | 03 | 2024 | Eka Balašková

Draxler: Cesta k slovenskému Majdanu vedie cez Korčoka

K Blahovi sa pridal aj exminister školstva Juraj Draxler. "Myslím, že plán je v tejto chvíli jasný. Spraviť voľbami z Ivana Korčoka lídra opozície alebo dokonca prezidenta. Veď vyzerá slušne, pred kamerami až hanblivo. Taký Václav Havel. Alebo Julia Tymošenková. To je správny ťah na voličov, ak ešte kandidáta dobre nepoznajú," konštatuje politik.

"Potom čakať na vhodný moment. Možno to bude pár mesiacov, možno rok alebo dva. Napätie bude stále narastať. Pridá sa ekonomický tlak. A potom sa začnú zvolávať námestia. Herci a celebrity nezlezú z tribún celé dni. A prídu hostia zo zahraničia, podporiť protesty. A do toho demarše. A vlny znepokojenia z ďalších a ďalších správ, ako sa ide všetko zhoršiť a treba viac ľudí na barikády. Bude to možné, pretože po čajovom Šimečkovi tu bude Korčok. Síce vnútri rovnako čajový, ale oveľa tvárnejší. Pripravený skoordinovať vytvorenie nejakej novej vlády. Tej správnej. To už sa o rovnováhe hovoriť nebude," varuje Draxler.

Upozorňuje, že Korčok na to bude mať podporu zvonku, pretože je rovnako ako Šimečka oddaný veľkej atlantickej myšlienke. Ak nie ešte oddanejší. Myšlienke, že všade musia byť hamburgery, dolár a poslušnosť veľkému bielemu otcovi vo Washingtone. "Tak to bude. Jedine, že by v 2. kole Kandidát K. dostal konečne vysvedčenie, aké si zaslúži," uzavrel exminister.

Opozícia i médiá už začali! A ŠPINA ZA KLAMSTVOM SA VALÍ... Len aby nevyhral Pellegrini
Predseda poslaneckého klubu Smer-SSD Marián Kéry sa riadi podľa hesla „prehrali sme bitku, ale nie vojnu“. Reaguje tak na prezidentské voľby a ich prvé kolo, ktoré sa konalo v uplynulú sobotu, 23. marca. Nepáči sa mu ani fakt, ako opozícia a... Čítať ďalej
26 | 03 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik