KORČOK VYCÚVAL Z DEBATY! Tak neviem – zrazu debatovať netreba? – pýta sa Pellegrini
26 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Od začiatku prezidentskej kampane od Ivana Korčoka počúvame, ako sa Peter Pellegrini vyhýba ich vzájomnému duelu. Do druhého kola prezidentských volieb podľa očakávania a prieskumov, sa dostali práve Pellegrini a Korčok. Pre svoju pronárodnú politiku a pokojný prejav je favoritom na celkové víťazstvo Peter Pellegrini. Korčokov tím však „neskladá zbrane“, ani tie menej férové. Pred druhým kolom však zrejme má obavy z diskusie práve Ivan Korčok.

Prvá debata prezidentských kandidátov po prvom kole sa dnes neuskutoční. Peter Pellegrini mal dnes (26. marca) absolvovať duel pred druhým kolom prezidentských volieb s Ivanom Korčokom v televízii TA3. Svoju účasť potvrdil, keď sa však chystal na debatu, z televízie mu oznámili, že Ivan Korčok účasť zrušil. „Tak neviem – zrazu debatovať netreba?“ – pýta sa Pellegrini.

Korčok zavádzal

Peter Pellegrini nedávno vysvetlil, že diskusie neodmietal. Prečo sa na dvoch nezúčastnil, aj jasne vysvetlil. Teraz sa však do pozície odmietajúceho diskusie postavil Ivan Korčok, ktorý podľa Petra Pellegriniho navyše stále zavádza. Pellegrini sa podľa vlastného statusu napriek tomu teší na vzájomný duel.

Hoci Korčok Pellegrinimu vyčíta, že sa nestretli vo vzájomnej diskusii, Pellegrini tvrdí, že on žiadnu diskusiu s Korčokom neodmietol. Odmietol sa zúčastniť dvoch diskusií, pričom vstup na jednu bol spoplatnený a pri druhej bola pochybnosť o objektívnom vedení diskusie.

SASKA BLÚZNI: Masaker v Moskve? HOAX! DEZINFORMÁCIA! To len Fico s Pellem majú namále
Slovensko prijme na veľkých podujatiach spojených s Veľkou nocou mimoriadne opatrenia. Francúzsko dokonca zvýšilo varovanie pred teroristickými hrozbami na najvyšší stupeň. To všetko kvôli otrasnému teroristickému útoku na predmestí Moskvy, ktorý... Čítať ďalej
26 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Má Korčok strach?

Televízia TA3 chcela zorganizovať duel kandidátov v ich rodnom meste, kde sa mali v tom čase obaja nachádzať – Korčok si tam zorganizoval „oslavný protest“, no diskusiu s Pellegrinim, aj tú rozhlasovú, odmietol.

Korčok potvrdil, že ponuku na debatu s Pellegrinim dostal deň vopred. „Samozrejme, úplne náhodou, keďže už niekoľko dní je avizovaný môj program s ľuďmi v Prešove, na Spiši a večer v Banskej Bystrici.“

 

Korčok zároveň tvrdi, že Pellegrini v pondelok odmietol debatu v Slovenskom rozhlase, ktorá sa tiež mala konať tento týždeň. „Pán Pellegrini, trápny pokus.“ – dodal Korčok.

Klamať sa nepatrí

Pellegrini však obvinil Korčoka z klamstva: „Pán Korčok, zachovajte pokoj Vy a prosím, neklamte. Televízia TA3 práve kvôli Vášmu happeningovému programu po Slovensku plánovala duel v Banskej Bystrici, aby ste ho mohli absolvovať – ja som súhlasil, veď prečo nemať diskusiu v našom rodisku, tentokrát bez trápne vyberaného vstupného od ľudí,“ ozrejmil Pellegrini na Facebooku.

„Ale neklamte, prosím, že som s Vami ja odmietol diskutovať v Slovenskom rozhlase – ak si lepšie pozriete pozvánku, nájdete tam termín potvrdenia duelu dnes do 12:00. Takže som ho potvrdil a budem sa na Vás v Slovenskom rozhlase tešiť,“vyzval Korčoka Pellegrini na Facebooku.

SLOVÁCI SPAMÄTAJTE SA! Na nevolenie nie je čas!
Marek Kurta (Republika) na svojej stránke Marek Kurta – Komentáre rozoberá sobotné prvé kolo prezidentských volieb. Vo svojom statuse upozorňuje okrem iného aj na fakt, že kým tábor Ivana Korčoka je maximálne mobilizovaný, ten druhý je nie len... Čítať ďalej
26 | 03 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik