Mažgút Vallovi: Mlčať je zlato! (VIDEO)
25 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Bratislavský primátor Matúš Vallo sa teší z víťazstva Ivana Korčoka v prvom kole prezidentských volieb. Vallo to na sociálnej sieti poňal, ako bratislavský nadutec – práve v najťažších chvíľach Bratislava „zachraňuje“ Slovensko. S tým však nesúhlasí Ján Mažgút, mimochodom, tiež Bratislavčan. Ten Valloví odkázal – mlčať je niekedy zlato.

Primátor Bratislavy Matúš Vallo sa v nedeľu na sociálnej sieti rozpísal o tom, ako Bratislava poslala „extrém“ tam, kam patrí a odmietla falošný populizmus. Bratislavčan Ján Mažgút sa voči Vallovým slovám ostro ohradil. A nie len on. V diskusii pod Vallovým príspevkom mu jeho rodáci vysvetlili, ako to vlastne s nimi je.

Natešený Vallo

„V sobotu ste znovu ukázali, že vám to nie je jedno. Že aj v tých najťažších chvíľach sa Slovensko môže na Bratislavu spoľahnúť. Poslali sme extrém tam kam patrí, odmietli sme falošný populizmus a ukázali sme, kde si naše mesto a našu krajinu želáme vidieť. V civilizovanom svete s našimi priateľmi a spojencami. Tam, kde nás vidí aj Ivan Korčok,“ napísal na Facebooku na svojej stránke bratislavský primátor Matúš Vallo.

Vallo v statuse pokračuje, ako je Bratislava hrdé mesto a Bratislavčania hrdí občania Slovenska, ktorí si vedia vybrať smer prosperity. Bratislavčanov však nabáda, aby nepoľavovali a nech každý urobí, čo môže, aby Bratislava zvolením Korčoka za prezidenta svoje úsilie zavŕšila.

Erik Tomáš varuje vlastencov, aby sa vyhli lacným lžiam z rád progresívcov, orodujúcich za Korčoka (VIDEO)
Erik Tomáš (HLAS – SD) sa v relácii O päť minút dvanásť poďakoval za priazeň, ktorú prejavilo prezidentskému kandidátovi Petrovi Pellegrinimu viac ako 800 000 voličov. Vyjadril nádej, že ak pôjdu všetci, ktorým nám záleží na pokoji, mieri a ochrane... Čítať ďalej
25 | 03 | 2024 | Dušan Janek

Vallove perly

Ján Mažgút si myslí, že Vallo by mohol aj mlčať, pretože väčšina jeho vyjadrení na margo Bratislavčanov sú perly. Mažgúta Vallovo vyjadrenie pobúrilo.

„Rovnako aj mnoho ďalších Bratislavčanov, o čom svedčia aj ich reakcie. Nie všetci sa totiž cítime, ako súčasť progresívneho stáda a rovnako nie všetci súhlasíme s tým, aby sa z prezidentského paláca tu, na Hodžovom námestí stala centrála Progresívneho Slovenska a aby ho ovládol kandidát vojny, pre ktorého Slovensko nebolo a nie je na prvom mieste,“ ohradil sa rázne Mažgút. Podotýka, že aj Bratislavčania vedia, kde je správny smer. Bratislavčania však vedia aj to, že ide o osud Slovenska, nie len o osud „bratislavskej kaviarne“.

Nechali sme sa navnadiť...

V redakcii sme sa chceli presvedčiť o pravdivosti Mažgútových tvrdení o reakciách pod Vallovým statusom.

„Nuž, toto vyjadrenie naznačuje, že nie ste primátorom všetkých obyvateľov Bratislavy,“ konštatuje Jana.

„Hlavné, že je občiansky kandidát, za ktorým stoji celé PS, SaS a KDH. Bez Šimečku sa ani nepohne,“ myslí si iná Jana. Admin stránky Komik odpovedal meme obrázkom, na ktorom figuruje rada z legendárnych Pelíškov: Proletáři všech zemí,...“ veď to poznáte.

Facebook / Matúš Vallo má rád Bratislavu

„Nedáte to. Stačí si zrátať koľko percent dostala pravica a koľko ľavica. A ja sa pozerám na všetky svetové strany a nikto mi nebude diktovať, ktorá je a ktorá nie je tá správna. Haló ľudia vám to nevadí? To fakt tak slepo poslúchate?,“ pýta sa Zuzana.

Peter Pellegrini: Prezident ako protiváha vláde? To nedáva logiku
Prvé kolo prezidentských volieb skončilo predpokladanou dvojicou, ktorá postupuje do druhého kola. V ňom sa 6. apríla stretnú Ivan Korčok ako kandidát opozície a koaličný kandidát Peter Pellegrini, pričom Korčok je papierovým víťazom prvého kola.... Čítať ďalej
25 | 03 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik