Prehovoril ex Dankovej partnerky (GALÉRIA)
21 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Predseda SNS a podpredseda parlamentu Andrej Danko „si užíval dovolenku“ v Abú Zabí s blondínkou, kráskou, ktorá bodovala v súťaži Miss. Také boli nedávno titulky bulvárnych médií a pár zaujal aj Igora Matoviča, ktorý Dankovi vyčítal luxusnú cestu. Dankovu partnerku nazval „čerešničkou“, no je jasné, že ňou je Sylvia Šulíková. Aktuálne prehovoril jej ex – účastník inej reality šou, 24-ročný Vilém Šír.

Dankova spoločníčka zaujala na ceste do Abú Zabí
Dankova spoločníčka zaujala na ceste do Abú Zabí
Facebook
Instagram Silvia Šulíková
Aktuálne bojuje v Let´s Dance
Aktuálne bojuje v Let´s Dance
Facebook Vilda Šír
Instagram Silvia Šulíková
Dankova spoločníčka zaujala na ceste do Abú Zabí
Aktuálne bojuje v Let´s Dance
Lámač ženských sŕdc

Šír si hlavne diváčky získal nie len vzhľadom, ale aj zmyslom pre humor a aj slovenské celebritky naň letia, ako muchy na med. Možno práve preto v žiadnom vzťahu nevydrží dlhšie, ako pár mesiacov. Taký osud postihol aj jeho vzťah s modelkou Šulíkovou. Tá sa, okrem módneho móla, preslávila aj cestou do Abú Zabí, ktorú absolvovala s podpredsedom parlamentu Andrejmo Dankom.

S podvodníkmi sa trápi aj spevák detských piesní
Kým tí najmenší a predškoláci sa tešia z chytľavých tónov Mira Jaroša, ktoré ich navyše aj vychovávajú, niektorí dospelí neváhajú zneužiť ich rodičov a v Jarošovom mene okrádajú ľudí. Spevák o tom informoval na Facebooku, kde ľudí varoval pred... Čítať ďalej
20 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Priateľský vzťah

„Postrehol som to, mám internet. Sylvia je super dievča a myslím si, že si môže robiť, čo chce. Veľmi jej to prajem, keď je šťastná, tak nech je,“dodal Šír pre Nový čas. Výčitky medzi nimi zrejme nezostali, tvrdí, že Silvia mu nedávno blahoželala k narodeninám.

„Síce som nevedel, že sa zaujíma o politiku, no ona je skvelý človek a to, že sa rozhodla takto, má svoj dôvod. Aj keď možno teraz nejako jej priateľ pôsobí na verejnosti, tak možno v súkromí je celkom iný. A verím, že je, pretože Sylvia je v súkromí super. Máme skvelý kamarátsky vzťah,“ dodal Šír.

Nie je zadaný

Šír má za sebou vzťah s Laurou Ráczovou. Pár tvorili ešte nedávno.

„Už nie som zadaný. Poznáte to, môžete mať silné city, ale život si to zariadi inak. Skončilo sa to iba nedávno,“prezradil Novému času s tým, že momentálne nevie, či bude novému vzťahu otvorený.

„Viete, s tým človekom si proste musíte sadnúť tak, že vy dvaja sa smejete a ostatní sa nesmejú. A k tomu musia zapadnúť ďalšie veci,“ vykresľuje tanečník svoju predstavu.

Zamilovaní

Kým Šír sa v Let´s Dance snaží vytancovať si víťazstvo, 1. vicemiss 2021 Sylvia Šulíková a podpredseda parlamentu Andrej Danko sa oddávajú krásnym emóciám.

„Všetko... Je veľmi vtipný, pozorný a veľký džentlmen,“ odpovedala Šulíková na otázku, čo ju na Dankovi očarilo.

„V skutočnosti je úplne iný ako ho vidíte a vnímate na obrazovkách. Je to skvelý človek s dobrým srdcom a ja ďakujem, že je mojou súčasťou," verejne mu vyznala lásku.

Šťastnú sedmičku štátov EÚ severanom "kazí" aj TENTO štát
Ak ste si mysleli, že šťastie je nemerateľné, mýlili ste sa. Iniciatíva prijatá OSN má niekoľko kritérií, podľa ktorých vie "zmerať" index šťastia ľudí žijúcich v rôznych krajinách. Sedmičku najspokojnejších Európanov už tradične tvoria obyvatelia... Čítať ďalej
18 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik