Podpredseda parlamentu vytočený do biela: Choďte už do čerta!
21 | 03 | 2024 I Gabriela Fedičová

CHOĎTE UŽ DO ČERTA S TOU VAŠOU VOJNOU A NENÁVISŤOU PROTI SLOVENSKU! Odkazuje podpredseda parlamentu Luboš Blava (SMER - SSD) na sociálnej sieti.

Robert Fico zo summitu v Bruseli potvrdil, že zo všetkých strán dostáva informácie, že Šimečka lobuje za to, aby Slovensku zobrali eurofondy. Strašná hanba! Reaguje Blaha na príspevok premiéra Roberta Fica (SMER - SSD), ktorý ho napísal priamo z Bruselu.

"TOTO BY ANI POTKAN NEUROBIL, ALE ASI SI MUSÍME ZVYKNÚŤ," uviedol na sociálnej sieti premiér SR, Robert Fico (SMER - SSD) priamo z Bruselu.

Fico ďalej ozrejmil: Som na rokovaní Európskej rady v Bruseli a zo všetkých strán dostávam informácie ako tu včera proti Slovensku bojoval Mončiči, mladý Šimečka. Každého, s kým sa stretol, presviedčal, aby Slovensku boli zastavené európske peniaze, lebo to vraj môže pomôcť Korčokovi v prezidentskej kampani.

"PS, strana, ktorú voláme familiárne Proti Slovensku, prehrala súboj o Lipšica, teraz jej hrozí ďalšia prehra v prezidentských voľbách. Tak jej predstavitelia neváhajú a žiadajú orgány EÚ, aby potrestala Slovensko a jeho vládu za suverénne postoje. Žiadajú, aby mestá a obce nemali prístup k EÚ fondom, aby Slovensko trpelo, lebo PS nevie robiť politiku a nevie ako demokraticky odstaviť SMER – slovenskú sociálnu demokraciu od moci," dodal Robert Fico.

"Toto by ani potkan neurobil, ale asi si musíme zvyknúť," konštatoval Fico.

Premiér z Bruselu: TOTO BY ANI POTKAN NEUROBIL
"TOTO BY ANI POTKAN NEUROBIL, ALE ASI SI MUSÍME ZVYKNÚŤ," píše na sociálnej sieti premiér SR, Robert Fico (SMER - SSD) priamo z Bruselu. Fico ozrejmuje: Som na rokovaní Európskej rady v Bruseli a zo všetkých strán dostávam informácie ako tu včera... Čítať ďalej
21 | 03 | 2024 | Gabriela Fedičová

Reakciu Ľuboša Blahu zverejnenú na sociálnej sieti Telegram prinášame v plnom znení

Šimečkovi doposiaľ ľudia hovorili Mončiči, ale po tomto mu veľmi rýchlo prischne prezývka - potkan. Naozaj, tak ako PS-kári sa nesprávajú ani potkany. 

Keď Slovensko príde kvôli Šimečkovi o milióny z eurofondov, tak mu starostovia a primátori určite poďakujú - ale jeho Slovensko nezaujíma, on slúži iným pánom. 

Slovensko musí bojovať proti vojnovým štváčom doma aj v Bruseli. Proti rôznym Šimečkom a Korčokom doma, aj proti ich bossom v zahraničí.

Najnovšie sa nechal počuť predseda Európskej rady Charles Michel, že chce, aby sme v Európe mali "vojnovú ekonomiku". Zbláznil sa?

A vraj sa musíme pripravovať na vojnu proti Rusku. Im už v tom Bruseli reálne preskakuje. Toto je mentalita Benita Mussoliniho a nie normálnych ľudí. 

Zaslepení nenávisťou proti Rusku teraz nakupujú muníciu od tretích krajín, aby ich mohli posielať na Ukrajinu. Čím viac krvi, tým lepšie.

Česká pravicová vláda prišla s iniciatívou, ktorá je v kompletnom protiklade k tomu, čo chce podľa prieskumov český národ, ale potľapkajú ich po pleci militaristi v Bruseli a Washingtone. Úplný doják.

Gratulujeme, keď sa budú dostatočne dlho vtierať svojim pánom, možno im hodia maškrtu a udelia aj Řád šunky zlaté. Sorry, ale my radšej suverenitu a mier. 

Iniciatívu českej vlády sme odmietli - žiadne zbrane na Ukrajinu posielať nebudeme. Bodka. 

Najviac sa mi páči, ako teraz všetci nadávajú na Putina, ževraj voľby v Rusku boli neslobodné. 

Pri všetkej úcte - aspoň nejaké voľby mali, zatiaľ čo Zelenskyj vládne ako diktátor bez volieb. To vám nevadí, slniečka? 

Môžu do Putina kopať odpredu odzadu, nič nezmenia na tom, že 87% Rusov stojí za ním. 

Takýto mandát nemá nikto z tých vojnových štváčov v Bruseli, Kyjeve či Washingtone. Zjavne tu niekto žiarli.

Výborne som sa zabával na tragédovi Mackovi - to je taký ten rusofóbny štváčik s charizmou Fantozziho pred odtučňovačkou.

Aj on dnes na RTVS potvrdil, že Putina jeho volebné víťazstvo politicky posilnilo a aj keď voľby neboli dokonalé, sú dôkazom toho, že Rusi stoja za ním. Už aj tento smiešny štváčik to priznáva. Krása!

"Priatelia, isté je jedno. Môžu do nás kopať od rána do večera, my neuhneme - chceme len to, čo žiada slovenský národ. Mier," končí Blaha.

Hrôzostrašný nález v Senici. Ženu dostrieľali, mala na tele osem strelných rán
Hrôzostrašný nález rieši trnavská polícia v Senici. Všetky záchranné zložky zasahujú na ulici Viliama Paulínyho Tótha, informuje Nový Čas. Žena, ktorú mali ratovať, mala na tele osem strelných rán. "Polícia na mieste zisťuje okolnosti skutku,... Čítať ďalej
21 | 03 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik