ŠIMEČKA st., LEŠKO, TÓDOVÁ... Denník N znova nakydal na Slovákov. A ovečky prikyvovali (VIDEO)
20 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Opäť zasadla „elita spoločnosti“, tzv. vyvolení, ktorí majú právo komentovať a urážať kohokoľvek, koho názor sa im nepáči. Koho má Richard Glück (SMER – SSD) na muške? Mediálnych géniov z Denníka N. Tí sú zastupovaní predovšetký Tódovou, Šimečkom starším a Leškom. De facto, celé vedenie mediálnej oligarchie Slovenska.

„Šimečka nezostal nič dlžný svojej povesti najväčšieho odporcu slovenského národa, keď opäť raz urážal Slovákov spôsobom jemu vlastným,“ komentoval tatu Šimečku na sociálnej sieti Richard Glück. „Tentokrát ich označil za národ pokrytcov. Našim voličom sa vraj páči nenávisť. Sú na nej závislí a len kvôli tomu vraj volia Fica.“

Leško, samozrejme, v okydávaní svojho národa za Šimečkom nechcel zaostávať

Mariánko Leško sa tiež chcel pridať k Šimečkovi, tak to „nandal“ slovenskému národu a rozdelil voličov koalície na zlých, horších a šialených. Prvou sú fanatici, druhou cynici voliaci Fica kvôli dôchodkom (ktoré asi pokladá za zbytočný luxus) a rôznym sociálnym benefitom. Tretia sorta sú vraj neurotici. Tým vraj nechutí „pluralita názorov“ stelesnená vulgarizmami nešetriacimi zo strany pseudožurnalistov z Denníka N alebo SME. Chcú počuť vraj len jedného, ktorý vytvára podľa Leška, Tódovej alebo Šimečku nereálnu bublinu skutočnosti.

Ján Štrasser sa pridal v urážaní tiež

Kvázi intelektuál  a odporca manuálnej práce Štrasser začal urážať manuálne pracujúcich vidiečanov tým, že ich označil ako ľudí, ktorým keď im cirkulárka neodpílila posledné dva prsty, tak sa prihlásia na sociálne siete a píšu a píšu, samozrejme, podľa kaviarenskej elity nezmysly. Publikum im samozrejme pritakávalo a posmievalo sa z priemerných ľudí, ktorí sa neštítia práce. Tých nazval progresívny Truban svojho času za... hlupákov.

Leško ešte podotkol, že existujú tzv. „cynici“, ktorí volia tých, ktorí čerpajú z výhod, ktoré im poskytuje štát. Zrejme by bolo logickejšie, aspoň podľa Leška, keby ľudia volili tých, ktorí ich okrádajú. Neurotici, sú samozrejme vraj tí, ktorí nechcú počuť názory čo najširšieho spektra. To, že niečo melie Šimečka (Leško sa ani nemohol vyjadriť lepšie, lebo práve Šimečka je človekom, ktorý zbytočne melie pántom), že každý rozpráva niečo iné. Pritom práve propluralitný Denník N si potrpí na to, aby ľudia a médiá hovorili to, čo vyhovuje im a len im.

Bohužiaľ, skúsenosť ľudí poučila, koho majú voliť a kto nás má za pokusné králiky

„Nie vážení, ľudia si zvolili Fica, lebo si vyskúšala vládu, ktorá mala ľudí na poslednom mieste a starala sa len o seba,“ upozornil Richard Glück na to, ako sa veci v skutočnosti majú. Hovorí o vláde, ktorá preberala len Ukrajinu, očkovanie a záujmy cudzích mocností. Vládu, ktorá doslova kašľala na ľudí. Práve to je dôvodom, prečo ľudia dali toľko hlasov sociálne demokratickým a proslovenským stranám.

„Nie, pán Leško. Naši ľudia nie sú alergickí na pluralitu názorov. To vaši milovaní politici, médiá, a nakoniec aj vy sami neviete prijať nikoho, kto má iný názor. Okamžite mu dáte nálepku dezoláta, hoaxera, konšpirátora a zosmiešňujete ho,“ usmernil bratislavskú kaviareň Richard Glück. Treba sa najprv pozrieť do zrkadla, až potom poučovať. K diskusii sa bratislavská kaviareň jednoducho nemieni „znížiť“. K tolerancii, o ktorej tak rada hovorí, tiež nie. Pán Štrasser by si tiež mohol odpustiť ako trdlo ľudí, ktorí sa neboja manuálnej práce a občas sa im stane tak pracovný úraz, ako Štrasserovi trápne prerieknutie na úrovni skutočnej intelektuálnej lúzy. Takéto správanie je ale charakteristické pre kaviarenských géniov.

Ukrajina a mier? Vylúčené!

Kaviareň na čele s jedným zo svojich predákov hovorí stále o boji, no Ficov pacifizmus im smrdí. Podľa Šimečku je však diskusia o miere „láskou k nenávisti“. Takéto konanie absolútne sa vymykajúce logike označil ako „návykový sadizmus“. Jeho psychologická diagnostika je na úrovni jeho politologicko-historického vzdelania. Čiže nulová. Šimečka jednoducho tvrdí, že Ficovi voliči ho počúvajú preto, že chcú, aby Rusko vyhralo. Neuróny v Šimečkovej hlave majú podozrivo zauzlované synapsie. Skrátka, jeho vedenie sa vymyká realite a zakladá sa na neopodstatnených domnienkach, niečo na spôsob „podľa seba súdim teba“.

Hovorenie o mieri a nekŕmenie Ukrajiny muníciou je jednoducho pre kaviarenských povaľačov prejavom agresie. Denník N, kŕmený západom jednoducho musí propagovať záujmy západu. Ukončenie konfliktu na Ukrajine v jeho záujme nie je. To, že sme jednou z mála krajín, ktorá nemieni podporovať vojnu je podľa Denníka N patologickým prejavom. Čudná logika.

Okamžité zastavenie vojny a zabíjanie Slovanov podporované západom, riadiacim sa heslom „Divide et Impera“ – rozdeľuj a panuj je podľa nich absurdné. Slovenská koalícia stojí za mierovým riešením konfliktu, západ tvrdí, že mäsomlynček má pohlcovať na Ukrajine ďalších a ďalších civilistov a späť k tomu, aby Ukrajina ukončila tento konflikt s čo najväčším počtom hrobov, naplnených telami ukrajinských vojakov. Takýto názor zastávajú i lídri Poľska, Česka, Francúzska, ktorí hazardujú so životmi celej Európy, keď vyslaním vojakov na Ukrajinu, o ktorom reálne uvažujú, môžu iba rozpútať tretiu svetovú vojnu. Kam sa následne presunie bratislavská kaviareň? Na front so zbraňami v rukách? To si je možné len ťažko predstaviť. Potom sa usadia do protiatómových krytov a budú čakať, že im tam bude do šálok prilievať lattéčko a že sa aj Šimečkovi, ako najstatočnejšiemu z najstatočnejších ujde nejaká tá fľaša jabčáku.

KÁDROVÁCI Z DENNÍKA N zaútočili na RYTMUSA! Raper odmieta poklonkovanie (VIDEO)
Mediálna „elita“ z Denníka N sa vyjadrila na adresu Patrika Vrbovského, celebrity slovenského rapu tiež známeho ako Rytmus, že sa vo svojich textoch vyjadruje k politickým témam a nevelebí tých, ktorí sú ich miláčikmi. Rytmus ale nikdy nepatril k... Čítať ďalej
22 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik